Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Titeket mi ösztönöz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Titeket mi ösztönöz arra, hogy megcsaljátok a párotokat, ha elvileg "szeretitek? "

Figyelt kérdés
3 hete vagyunk együtt a barátommal, amikor csak kb. 2 hete voltunk együtt bevallotta, hogy megcsalt, lefeküdt egy másik nővel. Azt mondta azért, mert az a nő nyomult rá. Igaz, hogy másnap hozott nekem rózsát megbocsátás képpen, meg mikor találkozunk össze - vissza puszilgat, csókolgat, de én ezt egyszerűen nem tudom felfogni, én előző barátomat sem csaltam meg, nem értem hogy történhetett meg ez, teljesen el vagyok keseredve, azóta csak ez jár a fejemben, másik nőt dugott meg, utána engem ölelget, csókolgat. :'( Szóval ti férfiak hogy vagytok ezt képesek megtenni, főleg, ha tényleg szeretitek a barátnőtöket???

2016. szept. 13. 15:03
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Mi???? Két hét és kapcsolat??? Az nem zavar ha négy héttel előbb, mindennap mással feküdt le??
2016. szept. 13. 15:51
 12/34 anonim ***** válasza:
Teljesen érthető, hogy nem bízol benne, hiszen abszolút megbízhatatlannak bizonyult már most. Nem tudom ezek után miért erőlteted az egészet, bizalom nélkül semmi értelme egy kapcsolatnak és nem is fog működni. Te mindig azon fogsz kattogni akárhová megy, hogy mikor teszi meg újra, neki meg hamar elege lesz h ellenőrzöd és bizalmatlan vagy (még akkor is ha joggal). Egy már most halott ügybe kapaszkodsz, veszegeted az időd egy ilyen tirpákra ahelyett hogy megadd magadnak a lehetőséget h egy gerinces ember ismerj meg, szóval gondold ezt meg jól. A szerelem egy dolog, önmagában nem elég egy jó kapcsolathoz.
2016. szept. 13. 15:53
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
A viselkedesed, a megertesed oke lenne egy 6 eves hazassag utan, na de ket het?Az az idoszak amikor meg tombol a szerelem es maris megcsal?Allatira szerekmes beled....nyilvan:-)))
2016. szept. 13. 15:55
 14/34 A kérdező kommentje:

9-es: Nagyon sajnálom! :(

Mert nagyon szeretem! :(

Tudom.

2016. szept. 13. 16:01
 15/34 anonim ***** válasza:
86%

Ha szereted, és erre hivatkozva nem szakítasz vele úgy, hogy aljas, gerinctelen féreg módjára megcsalt, akkor menj vissza szépen a szobácskádba és maradj kussban, vagy ne siránkozz másoknak, mert te ezt tűröd. Újra meg fog csalni, tisztelni nem fog, de eszedbe se jusson mássnak rinyálni, mert b*szol ellene tenni, ha x év múlva meg jönnél a "tönkretették az életem" dumával, azt is tartsd meg magadnak, mert tudatosan, saját magadnak okozod ezt.

Szóval vagy szakíts, vagy kuss.

2016. szept. 13. 16:23
 16/34 A kérdező kommentje:
Következő alkalommal nem lesz megbocsájtás, ezt ő is tudja. Hát, kösz szépen. :(
2016. szept. 13. 16:25
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
#16 a nagy francokat nem lesz... naivak vagy, hogy beveszed ezt a dumát és egy kis gazzal ki lehet engesztelni.
2016. szept. 13. 16:46
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
Tudod kérdező, attól, hogy nyomul a pasidra egy nő, még nem volt kötelező megdugnia.Ez csak egy ócskánál is ócskább magyarázat részéről.Ő döntött és nem más helyette.
2016. szept. 13. 17:41
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Már bocs, de a "nagyon szeretem" még nem kifogás arra, hogy hülye legyél (attól még, hogy szeretsz valakit, ha az a valaki nem érdemes rá, akkor fájni féj, de elengeded mielőtt tönkretesz.. okos ember legalábbis így csinálja). Ennek ellenére az vagy és önszántadból választod ezt az utat, szóval ezek után tényleg megérdemled, ha megcsal megint. Csak aztán ne gyere ide sírni, hogy egy görény a pasid, mert azt már most is tudjuk. Neked is sokkal nehezebb és fájdalmasabb lesz majd később szakítani, most még friss a kapcsolat uh megúsznád kisebb sérüléssel és rövidebb túllépéssel, de ha neked kell a fájdalom és a szenvedés, akkor kell, te tudod.
2016. szept. 13. 18:00
 20/34 A kérdező kommentje:
Oh, a végén még én leszek a szar, szemét és nem ő... -.-"
2016. szept. 13. 19:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!