Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20on eves srac vagyok, ha pawa leszek tobb eselyem lesz a noknel?
sportolj rendszeresen, kezdj el egy méregtelenítést, aztán diétát, menj el gyúrni is, adj magadra.
nem a pawatól lesz több esélyed, hanem, ha lefogysz, egészséges életmódot folytatsz, törődsz a testeddel.
Értem, szoval, ahelyett, hogy azt a problémát orvosoknak, hogy "vaskosabb" vagy, ahelyett, attolod a felelősséget, egy hajviseletre amit a fodrász fog megcsinalni. Gratulálok!
Elarulok egy titkot, ha kigyurod magad es pávaserod van, az maximum annyiba fog segiteni, hogy lehetőséget adnak arra, hogy beszédbe elegyednek veled. De kb fel ora múlva, ki fog derülni, hogy a kulsoddel próbálod leplezni, hogy bizonytalan vagy, hogy nincsenek céljaid, foggal-körömmel kapalozol, hogy valaki végre eszrevegyen, s ezt kiszagoljak s lelépnek. Pávahaj, kigyúrt test egy végeredménye, annak, hogy fontos neked a részletek, szereted a testedet es ezert odafigyelsz ra, van kitartasod mert elertel egy jol kidolgozott testet stb.
Hát abból amit néztem nem a legelőkelőbb hölgyréteg bukik a páwákra szóval max akkor ajánlom ha a követelményeid "legyen nőnemű és legyen pulzusa".
Ha mindenképp stílust akarsz váltani, nézz ki úgy ami neked tetszik, ahogy te érzed jól magad mert ez meglátszik.
#5: 20on eves srac vagyok, ha pawa leszek tobb eselyem lesz a noknel?
Nem.
Oké, akkor holnap megyek a fodrászhoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!