Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért öltözik vissza a barátnőm együttlét után, és hogyan érhetném el, hogy még meztelen maradjon?
Sziasztok! A barátnőm mindig visszavesz magára valami felsőt, miután meztelenül együtt voltunk -szeretkezés, masszázs, stb. - Ez engem tökre zavar, mert olyan, mintha lezárná az addigi intimitást. (Persze szívesen is gyönyörködöm még benne, de nem csak erről van szó.)
Tudom, hogy fázósabb mint én, ez néha magyarázat, de olyankor is visszaöltözik, amikor dögmeleg van. Vajon miért, és mit csinálhatnék, hogy még meztelen maradjon egy ideig?
Köszönöm az eddigi válaszokat. Természetesen "kommunikálunk", és jeleztem ezt neki viccesen és őszintén is.
A szex pedig szuper.
Azok a válaszok voltak nekem eddig érdekesek, amiben leírtátok, kinél hogy jelenik még meg ez.
Én is ilyesmi vagyok.
Iszonyatosan szégyenlem a testem még a párom előtt is - köszi, mostohaanyu -, így a kijózanodás után vagy egy takarót magamra húzok - igen, nyáron is -, vagy felveszek egy felsőt.
Egyszerűen rosszul esik, zavarba jövök, ha megnéz, fürödni is ímmel-ámmal szeretek vele együtt. Csúnyának látom magam, nem értem, mit kíván rajtam, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!