Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan van kiakadva?

Figyelt kérdés
Tudom hülye kérdés,de a párom azon van kiakadva hogy az új gépem jelszóval van védve.A régi gépeim is mind felhasználósak voltak az nem zavarta,volt amikor az ő gépe is.Ettől függetlenül szívesen ideegedem meg volt hogy én ültem az ő gépénél.De állandóan cseszeget hogy miért jelszavazom le és miért nem mondom meg neki a jelszót?(vagy belépek az enyémhez és úgy ül ide vagy van egy külön felhasználója).Nem értem miért ne lehetne a saját gépemen jelszó ha akarom.Már így szoktam meg mert régen apu volt hogy belenézett a beszélgetéseimbe,emailekbe a képekbe stb.
2010. ápr. 22. 13:55
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ezt csináltam,neki is van felhasználója a gépen de így is mérgelődik:S:D
2010. ápr. 22. 19:27
 12/17 anonim ***** válasza:
Akkor én sem tudok másra gondolni, mint hogy kutatni akar.
2010. ápr. 22. 21:32
 13/17 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy az miért baj egy őszinte kapcsolatban :) Kutasson ha arra van szüksége...majd ha kikutatja magát megnyugszik! Hidd el nekem, hogyha ilyen nyomozós, féltékeny típus akkor azzal lehet a legjobban leállítani, ha egyértelműen mutatod Felé, hogy nincs értelme annak amit csinál, mert egyszerüen alaptalan. :)

P

2010. ápr. 23. 00:20
 14/17 anonim ***** válasza:
Á, aki betegesen féltékeny, annak semmi sem elég. Ha szembejön veled valaki és rápillantasz, az a baj, ha mögötted megy valaki és nem pillantasz rá, az a baj.
2010. ápr. 23. 00:29
 15/17 anonim ***** válasza:

De itt nem arról van szó, h titkolás vagy nem titkolás, meg h bizalom meg nem bizalom, meg h visszaél -e vele vagy nem él vele vissza... Itt arról van szó, h az ember szuverén joga, h jelszót tartson a számítógépén belépéshez, és ezt annak adja meg, akinek akarja, vagy ha úgy akarja, ne adja meg senkinek.

És milyen jogon követeli vki, akármilyen bizalmas kapcsolatban is, h megadja a jelszavát neki a másik???

Én páromnak is van jelszó a számítógépén, van pin-kód a telefonján, van jelszó minden e-mailcíméhez és regisztrációjához. És ha kérném, biztos elmondaná. Mint h én is elmondtam neki tavaly nyáron az én jelszavam egy e-mailfiókomhoz, h ellenőrizhesse a leveleimet, míg én nyaralok.

De ettől még nem várom el, és nem is kérem, kérném tőle, h adja meg az övét. Tudom, h nem titkol semmit előlem, tudom, h nincs rejtegetni valója, de mégsem vagyok kíváncsi a jelszavára. Mert az az ő magánügye.

És a bizalom sztem itt kezdődik. Nézzétek meg a másik oldalt is, ne csak az egyiket.

2010. ápr. 23. 09:12
 16/17 anonim ***** válasza:
75%

Természetes. Elvárni nem lehet, ha elvárja az gond. Viszont a másik oldalhoz hozzátartozik ám az is, hogy nekem nem jelent problémát az, hogy megadjam. Magyarul ilyen jellegű problémák nem lehetnek egy kapcsolatben, mert ha vannak, az nem őszinte, azon gyorsan változtatni kell.- A beteges féltékenység is a bizalomhiány miatt alakul ki. Senki nem születik betegesen féltékenynek, hanem a körülmények hozzák. Nem feltételenül a jelenlegi kapcsolata, lehetséges hogy az azt megelőző idő. Viszont a jelenlegi párjának a feladata az, hogy rendbehozza az esetleges problémáit az illetőnek, amiket a kapcsolat előttiből hozott. Kellő kitartással, és odaadással rendbe tudja hozni. Téves az az elképzeés, hogy valakit nem lehet alakítani. Lehet, csak nem napok, nem hónapok lefolyása alatt. Több idő szükséges hozzá, ahhoz pedig kitartás kell.

Félreértés ne essék, ha valaki erőszakkal akarja megszerezni a jelszót, és beteges ragaszkodásssal követeli, akkor véleményem szerint ha nincs semmi rejtegetni valója az illetőnek, akkor megadhatja neki, viszont meg kell mondani az erőszakos barátnak, hogy "NEM AKAROM MEGADNI DE MIVEL TE EZT NEM ÉRTED MEG ÉS ÉN MEGBIZOK BENNED MEGADOM, DE NEKEM EZ NEM JÓ ÉS HA IAGZÁBÓL ISMERSZ ÉS SZERETSZ AKKOR TÖBBET ILYET NEM CSINÁLSZ VELEM, MERT ANNAK KÖVETKEZMÉNYEI LESZNEK!"

2010. ápr. 24. 10:02
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Az előbbi vagyok, csak véletlen elküldtem, még itt a folytatás :)

Szóval ezzel adod tudtára azt, hogy Te szereted annyira, hogy megadod neki amit akar, viszont megismerteted vele azt is, hogy Neked ez nem tartozik bele egy kapcsolat mélységébe, magyarul egy dologgal többet fog tudni Rólad. Megszabsz neki egy látszólagos vonalat, amibe nem nyúljon bele, viszont nem is bántod meg, és nem tud belekötni, legközelebb viszont a lelkiismerete fogja visszafogni.

Nekem ez a véleményem, erőszakkal ugy ahogy Neked sem tetszik hogy kéri a jelszavad, ugyanugy Neki sem fog ha ugymond AZÉRT SEM adod meg. Csak problémák és veszekedések lesznek emiatt az apró baromság miatt köztetek, viszont ezt a dolgot lehet ugy is formálni, hogy "hasznot" hozzon Neked :)

Talán érthető mire gondolok, szívesen részletezem ha nem teljesen világos, szólj nyugodtan. :)

P

2010. ápr. 24. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!