Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretnek a baratomat elengedni a lanybucsuba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A baratomat meghivta egy regi osztalytarsnoje egy lanybucsuba(masnap a legenybucsuba megy) es nem szeretnem hogy menjen. Arrol nincs szo hogy nem engedem mivel nem a tulajdonom szabad ember, de nagyon rosszul erintene ha menne.

Tavaly mar volt egy lanybucsun(sok a lany baratja) az nem zavart mivel a legeslegjobb baratja a lany es tudtam hogy kik kesznek ott)

Viszont a mostani buliban senkirol se tudnam hogy kicsoda meg a lany se olyan nagy baratja. Mit tegyek? Ti elengednetek?

Nem szokott erdekelni masok velemenye de felek hogy kozrohej targya lennek ha kozossegi oldalakra tennek fel a kepeket a lanybucsurol es ott lenne a baratom.

24L

2016. szept. 7. 16:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Lánybúcsúba szerintem nem való férfi. Ha jó barátok (bár írtad, hogy nem olyan közeli barátok), akkor azt mondom, hogy nyugodtan menjenek és igyanak meg valamit ketten, de nem egy lánybúcsú keretében. Én ezt mondanám el a páromnak, ha nem értené meg, akkor felvetném, hogy fordított esetben mit szólna hozzá.
2016. szept. 7. 18:31
 12/17 anonim ***** válasza:
#9 talán ha elmondanád hogy valójában mi a problémád. :)
2016. szept. 7. 18:44
 13/17 A kérdező kommentje:
Az hogy nem szeretnem hogy lanybucsuba menjen ahol mint irtak elottem o lenne X szamu lany kozeppontjaban.m
2016. szept. 7. 19:48
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Minek menne egy pasi lánybúcsúba? Sose hallottam még ilyen hülyeséget...
2016. szept. 7. 20:05
 15/17 anonim ***** válasza:
#13 szerintem inkább az a problémád, hogy nem téged hívtak el, hogy a pasid barátnői szarba sem veszik azt hogy ti együtt vagytok. Mert egy lánybúcsún a menyasszony lesz a középpontban, és nem a pasid. Hacsak nem ő lesz a chipanddale fiú. :)
2016. szept. 7. 21:49
 16/17 anonim ***** válasza:

Nekem az is fura, amikor egy lánybúcsúba pl. meleg fiúk vannak meghívva.

A lánybúcsú csajos buli.

2016. szept. 7. 23:33
 17/17 A kérdező kommentje:
Nekem nem a baratnoim szoval engem nem is kell hivniuk. De igen ez igaz hogy azert valamilyen szinten szrba se veszik hogy ez nekem hogy eshet
2016. szept. 8. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!