Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik együtt élnek vagy házasok nálatok hogy oszlanak meg a költségek? Ki mit fizet?
"Nem ő tart el mert saját dolgaimra én költök. A hobbimra, ruhákra, stb Mindent én fizetek amire nekem szükségem van. Kocsira szükségem van mondta spóroljak nyugodtan ő fizet mindent rezsi kaja stb"
Szerinted az nem eltartás hogy ő fizeti a rezsit és a kaját? Ez eltartás. Az hogy hobbira meg egyébre mit költesz az a te dolgod. De ha nem fizetné a rezsit hol laknál? Ha nem fizetné a kaját mennyit ennél? Ez mind eltartás.
ma 13:39
Ez a legjobb megoldás. Mi hamarosan összeköltözünk, már megbeszéltük, hogy így lesz. :)
Nincs közös számlánk.
Ált. mikor hogy jön ki. Élelmiszereket felváltva többször egy hónapban, rezsit pl. múlt hónapban ő, előtte én. Telefont mindenki fizeti magának, netet én fizettem. Mostanában, mióta összeköltöztünk, annyit nem jártunk, el, akkor én fizettem (1 színház volt). Nálunk én vmivel jobban keresek, mint a párom.
27N
"Csak úgy vagyok vele hogyha ő megteremt mindent akkor miért ne élvezzem?"
Haszonlesés lvl 95. :D
Ha lenne egy csöppnyi belelátásod a világ gazdasági helyzetébe akkor nem csodálkoznál hogy nem mindenkinek ilyen a párja. No Comment
Egy eltartott így gondolkodik. Kíváncsi lennék azért, hogy egyedül milyen életszínvonalat tudnál magadnak biztosítani:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!