Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más nő is ezért csinál meg mindent a párja helyett?
Már kiskoromban eldöntöttem hogy én sosem leszek egy férfi rabszolgája sem. Nem fogok mindent megcsinálni a férjem helyett, hanem egyenlő munkamegosztás lesz.
Na ehhez képest azt tapasztalom ha én nem csinálom meg akkor nrm jut idő a számomra fontos dolgokra.
Megalszik a tej a szájában olyan lassan szöszöl mindennel, fontossági sorrend nincs, tervezni nem lehet előre semmit.
Mindig utolsó pillanatban kapkod mint egy idegbeteg.
Talán nekem kéne mindenre gondolnom helyette is és elvégezni időben a feladatokat?
Ugye nem minden férfi ilyen?23l
El kell, hogy keserítselek... :D
Én ismerek házias férfit. Aki pl. ha nyáron otthon van és jön fel az albiba, míg az egyetemen van, azzal kezdi a beköltözést, hogy kitrágyáz a lakásban. Ha főz elmosogat maga után. Ha fürdik kitakarítja a kádat...
A párodnak valószínűleg nincs is igénye arra, hogy a környezete jobb legyen, illetve otthon sem volt ez elvárás. Plusz te meg is csinálod.
Lehet félreérthetően írtam.
Megcsinál mindent csak naggggggyon lassan.
Ja és nem csinálom meg helyette.
3 éve vagyunk együtt de most kezdek gondolkozni azon hogy talán egyszerűbb lenne ha én csinálnám de az meg ellenkezik az elveimmel.
Én barátom se pörög, de ezt már el se várom. Én beütemezem a dolgokat és közlöm a végeredményt egy határidővel, úgy kész lesz.
Pl: ebédig vigye le a szemetet és pakolja el a tiszta edényeket. Estig porszívózzon ki, de csak ha végeztem a por törléssel. Ilyesmik. A fürdőt általában csak én csinálom, mert ő nem túl alapos, de boltba szívesen megy, oda inkább mindig ő. Szóval elosztjuk és neki csak annyi a lényeg, mikorra legyen kész. De segít nekem mindig.
Az én férjem nagyon talpraesett, összeszedett ember. Taszítanak is az életképtelen pasik, bár nekem ez már nem téma, megtaláltam életem párját. :) Amikor hallgatom ismerősöktől a "hazajött a férjem és bedöglött a gép elé, játszik és a füle botját sem mozdítja" szöveget, aztán elnézem a hájas fejét a képeken... Hááát... Egészségükre. Nekem általában a belem kifordul tőlük. :D Aztán csak a panaszt hallgatom. Összepakolni és szépen hazaküldeni anyucihoz az ilyen embert.
Tehát NEM, nem normális dolog az, hogy ha véletlenül kint marad az ágyon az összehajtott ruha, az a szerencsétlen ember még arra sem képes, hogy a helyére tegye.
Erősen kétlem, hogy minden férfi ilyen lenne, sok olyan férfit ismerek, aki háziasabb, mint sok nő :)
Nálunk a házimunka hétköznapokra eső részét általában én csinálom, a férjem rengeteget dolgozik, nálam jóval többet, de így is kérés nélkül, magától nekiáll dolgoknak, ha látja, hogy pl. van mosogatnivaló vagy le kell vinni a szemetet. Főzni én főzök (szeretek, kikapcsol), hétköznap maximum mosogatás, porszívózás, mosás, ilyesmi dolgok vannak, de mivel a lakás sem túl nagy, meg általában automatikusan elpakolunk magunk után, ha használunk valamit (lakótársakkal éltünk mindketten, megszokja az ember :)), sosem gyűlik össze nagyon sok munka. Hétvégén jöhetnek a nagyobb dolgok, mint a fürdő tiszítása, stb, de van, amit csak havonta csinálunk (ablakpucolás stb).
Az pedig, most hogy lassabban csinál meg valamit, mint én, egyáltalán nem zavar. Nem fut el a munka, nincs a torkunknál kés, hogy úristenmostazonnal kész legyen, csinálja csak a saját tempójában a saját módszerével, eszembe se jutna ilyenért b-sz-gatni. Ha pedig valaminek muszáj lenne kész lennie mondjuk x óráig (bár ezt nehezen tudom elképzelni), akkor nem érdekelne, hogy az utolsó pillanatban kapkod, hiszen a lényeg, hogy megcsinálja.. Felnőtt embert szerintem nem kellene gyerekként kezelni, el tudja ő dönteni, milyen tempó felel meg neki. Ha lassan csinálja, akkor lassan, nem értem, mi ebben a tragédia. Ha emiatt mindent megcsinálsz helyette, az lesz a végeredmény, hogy többé hozzá sem nyúl majd semmihez, még kérésre sem, mert úgyis csak le lesz hurrogva, hogy ez meg az meg amaz nem jó. Eddig talán nem kellene eljutni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!