Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Őszintének kellene lennem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kateamstrong kérdése:

Őszintének kellene lennem, vagy játsszam meg magamat továbbra is? (lent, kicsit hosszú lett)

Figyelt kérdés

3 hónapja szakított velem életem nagy szerelme, és akár mennyire is fiatal vagyok és akár mennyire is nehéz elhinni nekem tényleg ő volt az igazi, szerelem volt első látásra, mellet rátaláltam önmagamra,szerettem, talán túlságosan is, de egyik-napról a másikra mindennek vége lett:elhagyott. Teljesen összetörtem nem tudtam mit tegyek, egész nap csak sírtam, nem ettem, nem beszéltem senkivel, csak suliba jártam el, egész nap otthon ültem a szobámban, feküdtem az ágyban és sírtam, vagy épp aludtam-depressziós voltam. A barátaim tanácstalanok voltak, féltek attól, hogy besokallok és eldobom magamtól az életet, de akár mennyire is fájt és kínzott az az űr amit a barátom hagyott maga után élni akartam, már csak azért is, bíztam abban, hogy képes leszek őt újra meghódítani. A szakítás után két hónappal mondtam azt, hogy elég volt a könnyekből és a fájdalomból, mert ha így folytatom tovább nemhogy neki nem kellek, de senki másnak, mert kinek is kellene egy meggyötört nő, akii a múlt szenvedéseiben van elveszve-felálltam az önsajnálat maszlagából és hinni, küzdeni kezdtem. Nyitottam a világra, oda figyeltem magamra, elmentem otthonról, ismerkedtem, igyekeztem magamat jól érezni-és ennek meg is lett az eredménye:jó páran elkezdtek irántam érdeklődni, és ez hízelgett a nőiességemnek és a tudatalattim pedig fellélegzett, hogy "igen még mindig jó nő vagy!" Randizgatni kezdtem, flörtölni és voltak kalandjaim is, de valahogy soha nem akartam többet, hisz a szívem még mindig foglalt volt, pedig azután, hogy elhagyott egyáltalán nem beszéltünk, nem kerestük egymást semmilyen formában,de túl sokat voltunk ahhoz együtt és én túlságosan is szerettem ahhoz, hogy elfelejtsem és valaki másnak adjam azt ami az eddig az övé volt. Aztán nyitottam a volt barátom felé és könyörtelenül visszautasított, anélkül, hogy meghallgatott volna-ez volt az a pillanat mikor úgy éreztem meg kell bosszulnom azt amit és ahogy tett velem és elkezdtem "élni":buliztam és több egy éjszakás kalandom is volt, természetesen mindig csak olyan pasikkal aki tudtam, hogy ismerik az exemet és nem fogják magukban tartani, hogy lefeküdtem velük-féltékennyé akartam tenni, de ezzel se értem el semmit, csak annyit, hogy kaptam tőle egy üzenetet:"látom igazam volt."-úgyanis időközben kiderült, hogy azért hagyott el, mert azt hitte megcsaltam...mai természetesen nem igaz, mindig hűséges voltam hozzá! És ekkor jött az életeben a tökéletes "eszköz" a bosszúhoz, ahhoz, hogy megint része legyek a volt barátom életének: a legjobb barátja "szerelmet" vallott-és én persze, hogy nem utasítottam vissza, elkezdtem vele randizgatni, habár többször megkaptam, hogy nyilvánvaló, miért vagyok együtt a haverjával. Túlságosan is belebonyolódtam ebbe a az új viszonyba olyan annyira, hogy a fiú aki nekem csak eszköz és mód volt ahhoz, hogy újra része legyek az exem életének, belém szeretett és nekem nincs erőm és intuícióm, hogy bevalljam neki, engem egyáltalán nem érdekel, sőt ha pasiként nem is tudok rá tekinteni, mert idegesít és falra tudnák mászni tőle.

Szóval ha elolvastad és megérteted a sz eléggé kusza történetemet kérlek mondj véleményt és segíts, mert elegem van. Tudom, hogy szint kellene vallnom, de hogy csináljam és utána mi tévő legyek?

Lány/18

2010. ápr. 22. 08:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ez mind szép és jó. De egyrészt apád nem hagyott el, nem tehet róla hogy meghalt. Másrészt, mindenkinek meghalnak egyszer a szülei, és legtöbb esetben neki kell ezt végignézni és nem a szüleinek az ő halálát, és mindenkit aki bonyolódik kapcsolatokba, néha elhagynak, visszautasítanak, ez az élet rendje, mivel szinte az összes ember a földön kibírja ezért szeritem neked is ki kéne anélkül hogy porig alázod magad. Nem mondtál semmi egetrengetően furcsa és tragikus élettörténetet, ez csak egy átlagos ember élete és ezt mindenkinek ki kell bírni. Képzeld velem is szakított életem szerelme és két nappal később kezdődött a tanév ahol minden nagy együtt voltunk egy osztályban! És én két nappal később szexisen és mosolyogva mentem iskolába és ez így volt végig, és otthon is jól éreztem magam és jól tanultam! Pedig amikor vele voltam nem volt nagyon más életem meg sok barátom! És nagyon szerettem őt, de akkor sem aláztam meg magam...
2010. ápr. 22. 18:43
 12/20 anonim ***** válasza:
73%

Én vagyok az első válasz írója, és megmondom őszintén soha nem tartottam sokra az olyan lányokat, akik fűvel-fával lefekszenek. Ez nálad is így volt, de olvasva a válaszaid (főként, ahogy reagáltál a mienkre 10:01-es üzenettel) pozitívabb kép alakult ki bennem.

Kívánom, hogy legyen boldog életed, de ahhoz hátra kell hagynod a történteket, állj elé és mondj el neki mindent, amit érzel, így kiderül, hogy van-e esélyed. Ha nincs, hidd el találsz nála jobb pasit!

2010. ápr. 22. 20:07
 13/20 A kérdező kommentje:
kedves utolsó, aki egyben első is voltál!=)Köszönöm, hogy válaszoltál a kérdésemre!=)Soha nem fogom elmondani neki, amit érzek, mert soha nem fogom feladni a büszkeségem annyira, hogy ismét odaadjam neki a szívemet, nem adok neki újabb esélyt arra, hogy összetörje! Az más, hogy ribiként viselkedem , az is roncsolja a büszkeségemet, de nem annyira, nem úgy és nem olyan mértékben, mintha a bevallanám, hogy mi történt velem igazán, mit is érzek és hogy milyen senki vagyok mióta ő nincs velem!=(Inkább játszok a világ előtt valami szerepet, ...
2010. ápr. 23. 17:29
 14/20 anonim ***** válasza:

Te aztán tudsz szövegelni . xD :D

Egyébként inkább legyél őszinte.

2010. ápr. 24. 16:32
 15/20 anonim ***** válasza:
45%

Hát nem mondom, hogy teljesen, de megértelek. Hasonló helyzetben szerintem elég sokan viselkednének így, de szerintem ne játszd meg magad, úgy sosem lehet majd normális életed. Én 18 éves koromig éltem így színéskedve, mindenkinek próbáltam megfelelni, besokalltam, jött egy depressziós időszak, öngyilkossági kísérlet (nem bánom, hogy nem tettem :)), de túl vagyok rajta, az élet szép és legalább önmagam vagyok.

19F

2010. ápr. 24. 16:37
 16/20 anonim ***** válasza:

a szerelem es az utalat eleg kozeli erzes sok esetben -mint pl a tiedben. amig ilyen intenziv erzesid vannak iranta, nem jutsz semmire. az utalat csak a remenytelen es ketsegbeesett szerelem verzioja a te esetedben, ami barmikor kepes lenne visszaalkulni szerelemme ha a baratod ismet veled akarna lenni. de mivel ez nem fog bekovetkezni, barmit is teszel (akkor meg foleg ha osszefekszel a barataival, ezzel max megbantod ot, de ha ennyire hidegen hagyod meg azt sem, viszont lealazod magad mindenki elott). inkabb abba fektess fele ennyi energiat hogy kozombos legyen szamodra az exed, tedd tul magad rajta. nem erdemel meg. valtoztass. utazz el akar egy hetvegere mas varosba, csinalj egy uj frizurat, barmit hogy kizokkenj ebbol az egeszbol. ne bosszun agyalj, azzal csak magadat mergezed.

ami a jelenlegi baratod illeti: szep dolog az oszinteseg de ebben az esetben feleslegesen bantanal vele egy olyan embert aki szeret teged. ha ugy gondolod h eselye sincs, szakits vele, de tapintatosan. semmikepp ne mond el neki a valodi okot, hogy csak kihasznaltad, hogy nem erdekel, igy is epp eleg lesz neki. senkinek se lenne jobb ha most oszinte lennel.

2010. ápr. 24. 17:15
 17/20 anonim ***** válasza:
45%

nemvagy ribanc... csak ribanckodtal... ez nem u.a.

es nemkell felned semmitol csak megkell ertened azt az 1szeru tenyt hogy te nemleszel kepes 1utlenmi arkivel

amiket elmodtal magadrol nemvagyok hajlando elhinni a fiud indokat marmint hazudott 1ertelmuen

szoval sajnos alkalmatlan emberben biztal meg

ne is probald visszakapni sose fog vele mukodni

udv a klubban

2010. ápr. 24. 17:16
 18/20 anonim ***** válasza:
45%
Húú, micsoda regénybeillő történet, ebből akár filmet is lehetne készíteni, ezt most nem gúnyolódásképp írtam, télleg szépen fogalmazol. Veled akkor szakítottak, mint velem, kb. január közepén. Télleg nem vagy extrém eset, sokan ezt az utat választják, erre mondják, hogy kutyaharapást szőrével. Mindenféleképpen legyél őszínte, valahol el kell kezdeni kimászni a gödörből. Légy a jövőben önmegtartóztatóbb, nehogy kiégj, ezt ne vedd sértésnek. Magadért cselekedj, ne a volt pasidért, hogy neki imponálj, vagy éppen bosszút állj rajta, ezzel csak magad alatt vágod a fát. Engem is fűt a bosszú, az exem (az első szerelmem) jól kihasznált, de próbálom tudatosítani, hogy a negatív energiával nem neki ártok, hanem a saját életemet mérgezem meg vele, és szánalmas, hogy nem tudok tovább lépni. De én büszke akarok lenni magamra, Te is szerezd vissza a tartásod, keress értelmet, pl. készülj az érettségire. Hagyj fel az önsajnálkozással, mert ez nem vezet sehova. Szabad vagy, de ne tégy kárt másban (mostani pasidban). Nem a Te dolgod ítélkezni az exed felett, még vissza fogja ezt kapni az élettől, nem tőled, hanem a következő kapcsolatában. 19/L
2010. ápr. 24. 17:23
 19/20 anonim ***** válasza:

Szerintem mások szemében ezzel amit csinálsz sokkal jobban lehúzod magad mintha őszinte vagy... Nincs már neked büszkeságed. Akinek van az nem csinál ilyet soha. Miért olyan szemét hogy szakított veled? Oh my god a szívedet törte össze! MINDENKIVEL megesik, tehát ha egy ilyen általános dolgot nem bírsz ki akkor--->szelekció.... Bocs, de komolyan, mi lesz egy igazán komoly helyzetben?

Ne mondd hogy te soha nem szakítottál senkivel, sosem változtak meg az érzéseid, sosem hagytál ott olyat aki még szeretett! Nemh iszem hogy te ilyen tökéletes lennél! Most komolyan miért kell ebből olyan nagy ügyet csinálni? Ettől ő nem lesz rosszab, egyszerűen csak ember... Amúgy meg hülyének sem kell nézni, szerintem teljesen tisztában van vele hogy mit érzel, hogy miért alázod meg magad ennyire. De ahogy látom téged egyáltalán nem érdekel az igazság, csak azok a válaszok jók akik sajnálnak meg egyetértenek veled. Amúgy minek csináltad ezt a nagy hűhót nem is akarod valójában visszeszerezni? Igaz hogy nem is tudtad volna ilyen akciókkal, de a leírásodban még ez volt az indok... Hahóó tesség felébredni és élni az életed normálisan mint mindenki más! Ne hidd hogy olyan különleges dolog történt veled...

2010. ápr. 24. 20:01
 20/20 anonim ***** válasza:
szija.ugyan ebben a cipőben járok én is.látom a kérdést régebben írtad ki, de örülök h más is így gondolkodik mint én(Y)
2010. okt. 17. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!