Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak barátok vagyunk de én szeretem. Csak egymással fekszünk le de ő álítja hogy csak barátként néz rám. Mit tegyek? Mit érezhet?
Figyelt kérdés
Már majdnem fél éve tart, sok időt töltöttünk együtt, és nagyon sokat beszélgettünk..az utobbi időben viszont sokat hazudik. Egy épületben lakunk, és kitalálja sokszor hogy azért nem tudunk találkozni mert "alszik".
De közbe a lakotársaival "bulizik". (a lakotársak csak barátok, 2 fiu egy lány, szoval biztos nem miattuk, én is joba vagyok velük,) De amikor találkozunk, akkor annyira más..kedves és odaadó..kétségbe vagyok esve :S
2010. ápr. 22. 02:57
1/5 anonim válasza:
Csak meg akar dugni...ez nyilvánvaló...de legalább nem hazudik, hisz elmondja, hogy csak barát vagy (akit néha jól meg)...
2/5 anonim válasza:
Elsőnek igazat adok. Mi oka lenne "titkolni" téged, ha elvileg simán lehetnétek egy pár. Szerintem is csak szexet akar és ez a "barátok vagyunk, de megduglak" dolog nekem egyébként is olyan érthetetlen.
4/5 anonim válasza:
Ha számodra elfogadható, hogy a srác szimplán egy szexuális segédeszköznek tart, akkor ilyeneken ne akadj ki.
5/5 A kérdező kommentje:
Eleinte én is ezt gondoltam, és nem azt mondom hogy titkol..egyszerüen nem tud bízni bennem mert nemrég szállt ki egy 3éves kapcs.bol ami igencsak rosszul sült el és csalodott.és azt mondja kell neki a szabadság..mert nem akarja mégegyszer végig csinálni. ha csak erre kellenék neki, az tarthat fél éven keresztül? egyszer már vége volt ennek, nem olyan rég, de egy hét után minden a régi lett. én sem bírtam őt elengedni és ő sem engem..
2010. ápr. 22. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!