Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én nem látok tovább az orromnál, vagy a pasik ennyire bénák?
Ez tényleg jó kérdés. Nekem egy ilyen barátom volt, lett egy kapcsolatom, felszívódott. Vége lett annak a kapcs.-nak, előbukkant, egy évig jól elvoltunk, filmezgettünk, együtt lógtunk (semmi több), aztán új kapcsolatom lett és megint eltűnt... A fene se érti.
Talán félnek hogy a pasid féltékeny lesz, nem akarják hogy miattuk veszekedjetek.
Úgy már nem ugyanaz, még akkor se, ha egyébként tényleg nem is akart tőled semmit.
Egyrészt ugye mindig ott van a gondolat ilyenkor az ember fejében, hogy azzal, hogy te most ott vagy, gyakorlatilag a párodtól "rabolnak el". Ki tudja, nem féltékenykedő típus-e, vagy csak simán nem-e veszi rossz néven, nem-e lesz belőle baj, stb. ...
Másrészt meg... az érzés nem ugyanaz. Nehéz ezt megfogalmazni, de... hogy mondjam. Szóval egy egyedülálló lányhoz akkor is "közelebb" lehet kerülni minden tekintetben, ha egyikőtök sem akar semmit. Viszont ha már van valakije, akkor az ember automatice is egy picivel nagyobb távolságot tart, már van egyfajta feszesség, pusztán tiszteletből, óvatosságból.
Mindezen persze túl lehet lépni, ha mindkét fél igazán érdekelt a baráti kapcsolat fenntartásában, de ha már csak az egyik is nem annyira elkötelezett, akkor ez már bőven elég ahhoz, hogy igencsak megritkuljanak a baráti együttlétek. Meg hát ha van párod, akkor beszélgetésnél is automatikusan tabulistára kerülhetnek esetleg olyan témák, amikről korábban minden további nélkül lehetett beszélni.
Nagyon sok függ persze az egyes emberektől, konkrét helyzetektől is; most leginkább csak az általánosságokat próbáltam összefoglalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!