Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről?
"Azt mondta neki egy ismerőse hogy 120ezer a fenntartás évente."
Vagy az ismerős hazudott, vagy a párod. Ennyiből az éves kikötői tárolás-őrzés sincs meg, nemhogy bármi egyéb (fogyó alkatrészek, javítás, karbantartás, ha van motorja, akkor az üzemanyag - ki és beálláshoz bizony kellhet, és akkor még nem is beszéltem egy vitorlaszakadásról, ami ha varrható, akkor is húzós, de ha cserélni kell, akkor alapból százezres tétel, ősszel kiemelni a vízből, eltárolni, tavasszal visszaemelni). Hidd el, vitorlázom, ez nem jön ki 120 ezerből.
,,Na még jó hogy nem várja el hogy fizessek a rezsibe amikor a többszörösét keresi annak amit én."
Akkor lehet tovább tanulni, vagy hétvégén is dolgozni és akkor nem lesz akkora a különbség:)
Sajnálom a férjed hogy egy ilyen hülye pénzéhes felesége van és meg is értem a külön kasszát...
Ha meg havi 140.000-ből TISZTÁN nem tudsz magadnak venni egy autót meg is érdemled...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!