Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről?
Na megiscsak kibujt a szog a zsakbol... szoval azert szeretnel autot, hogy te jarj vele. Vagyis o szervizelne gondolom meg egyebek, fizetne az adokat, a vasarlason tul persze... Raadasul 2 millioert valoszinu hasznalt autora futna csak, tehat nyilvan a fenntartasi koltsegei meg nagyobbak lennenek. Ha karambolozol, az o felelossegbiztositasa banja. Neki mar van kocsija, akkor meg minek?
Nokent eszembe sem jutna, hogy ezt szovategyem. Ha nem akarok tomegkozlekedni, veszek egy autot. Akar reszletre. De nem varnam el, hogy a parom ajanlja fel, hogy hasznaljam az o kocsijat, amit az o penzen vesz.
Ha megteheti, hogy vitorlast vegyen, vegyen. Az o penze. Gondolom nem vagytok kozos kasszan.
Az auto neki felesleges, a vitorlas meg a hobbijat szolgalja. En pl szenvedelyes lovaskent, ha ugyanabban a helyzetben lennek mint a baratod, elobb vennek magamnak egy lovat mint egy masik autot. Ha megteheti, miert mondjon le rola azert, mert eppen a baratnoje kocsit szeretne, de nem hajlando ezert anyagi aldozatot hozni.
Szerintem 9 év után nem normális, ha egy kapcsolat ott tart, hogy nézem ahogy a másik nyomorog. Persze, kinek mit jelent ez, de a lényegen nem változtat. 9 éve együtt vagytok, és ő még mindig ott tart fejben, hogy "én, az enyém" és nem ott, hogy "mi, a miénk, nekünk"
Szerintem ennyi idő után közös minden, és albszolut a másik érdekeit (is) nézzük. Arról nem is beszélve, hogy a vitorlás tényleg csak szezonális szórakozás, és a fenntartásra el fog pazarolni egy csomó pénzt.
,, Én nem magamnak gondoltam hanem közös használatra meg az ő nevére nyílván. Mit gondoltok?"
Ha a férjednek van kocsija még ha szolgálati is amit mindig használhat... akkor hogy mondhatsz ilyen hogy ,,közös használat" nyilván neked kell a kocsi...
Amúgy meg szerintem te is félre tudnál rakni egy 300-500-as kocsira ha ennyire akarnád... vagy akartad volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!