Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért keres rengeteg pár egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért keres rengeteg pár egy harmadik nőt szexhez ahelyett hogy egy másik párt keresne?

Figyelt kérdés
Egyedülálló nőt nagyon nehéz találni, de egy másik párt gyerekjáték.

2016. szept. 4. 11:05
1 2
 11/11 anonim válasza:

Az én párom is mondott olyat h szeretné kipróbálni,de egyet értek azzal aki azt mondta ez legális félred.gás!!

Mikor én mondtam erre fel, h két pasit akarok,akkor azzal jött,h ez kiábrándító és biztos nem lesz ilyen,vagy legalábbis nem úgy h vele vagyok...(magyarán ha a barátnője akarok lenni akkor tuti nem)

És azért ez szerintem nevetséges.

Sok pasi akár ilyet, de én nem fogok bele menni az is biztos😃

2016. szept. 15. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!