Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talan eleg egy szikra ahoz, hogy ujra " langra " kapjon egy regi szerelem?
15 evesen jartam egy fiuval aki akkor 18 volt ,2 evig voltunk egyutt ,de aztan a fiu szemetkedni kezdett es veszekedesek sora utan vegul vege lett .nagyon szerettem a fiut ,az eletemet adtam volna erte ,elso szerelem ,nagyon nehezen tudtam ugymond "elengedni" ...soha nem hittem volna hogy ujra szeretni fogok ...es par ev mulva sikerult egy nagyon rendes fiut talalnom akibe ujra beleszerettem es aki szeret engem is ,jo a kapcsolatunk ,megertjuk egymast ,van szerelem meg minden...
mivel egy foiskolan vagyok az egykori szerelmemmel ,(az exemmel..) neha latom ,es amikor latom szinte kiugrik a szivem a helyerol ,nem beszelunk ,neha koszonunk egymasnak ,de ahogy meglatom remegni kezdek es ugy erzem mintha fajna...es nem ertem miert??ugyanakkor erzem mennyire szeretem a mostani baratom es semmiert nem tudnam elhagyni ,megis ott van az a nyugtalan erzes ...szerintetek miert?ez normalis?
kerlek segitsetek ki a velemenyeitekkel...fontos lenne
koszonom elore is
Velem is így van, hogy ha az első nagy szerelmemet meglátom, nagyot dobban a szívem. De érzem, hogy a másik barátomat szeretem. Az első szerelem az egy örök emlék, amire szinte mindenki boldogan gondol vissza. Szóval szerintem teljesen normális, hogy eszedbe jutnak a szép emlékek és jó érzéssel gondolsz rájuk:)
Lilu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!