Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim undorodik a disznóhústól ( szaga miatt) és azt mondta, ha eszem (akár olyasmit amiben van), nem ad aznap csókot. Mit szólnátok a helyemben?
Ez valami nevelési elv?
És mire föl akar ő téged nevelni?
Csak én nem értem nőként, hogy ezzel mi a baj?! Valamitől undorodik. Pont. Ha érzékeny rá, akkor bizony érezni fogja rajtad, bár azért érdemes megpróbálni a fogmosás és szájvíz kombót, de ha még ezután is érzi, akkor elfogadom, ez van.
És ha nem ad csókot aznap? Kardodba dőlsz? Mi a bajotok emberek? Ennyire ne legyetek már totál életképtelen. Gondolom előfordul, hogy 24+ órát külön töltötök a párotoktól, akkor is más csókolgat titeket?
Szóval mit szólnék? Oké drágám, semmi gond.
NYilván kérdés, hogy előadta-e a hattyú halálát, vagy csak simán közölte..és egyébként mondjuk nem az volt a célja ezzel, hogy innentől kezdve te ne egyél, mert örihari.
Felnőtt emberek vagytok nem? Viselkedjetek is úgy!
Közli, hogy mivel ezt nem szereti, undorodik tőle, ezért aznap nem adna csókot. Te meg nyugodtan egyed, csak gondoskodj róla, hogy ne érződjön, ha meg valóban érzi és most nem csak látványos hiszti, akkor meg fogadd el.
Óvoda.
Amúgy én is utálom a disznóhúst. Nekem szerencsém van a pasimmal, mert ő sem szereti.:)
Nem muszlim a srác amúgy? Bár azzal sem lehet magyarázni a hülyeséget.:)
Nem, nem muszlim. :) (Isten orizz....) :D
Köszönöm szépen a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!