Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a helyzetről? Teljesen tanácstalan vagyok (egy 3. személy)
Van egy több mint 3 éves kapcsolatom, ami tökéletes volt, de az utóbbi hónapokban az én részemről megváltoztak a dolgok. Nem a fiúval van a probléma, ő mindent megad nekem, szeret, egyedül velem. Már hónapok óta nem kívánom, nem élvezem igazán vele a szexet, összebújásokat, semmit, kifelé kacsintgatok a kapcsolatból....
2 hete megismertem egy srácot, azóta teljesen megváltozott minden. Csak rá gondolok, alig várom, hogy beszéljünk, volt egy csók is köztünk, ami hihetetlen jó volt. Egy hullámhosszon vagyunk, csak úgy repül az idő ha beszélgetünk,a kémia nagyon megvan, és valahogy kezdünk egymás iránt érezni valamit.
Ahogy megöleljük egymást, ahogy egymás szemébe nézünk...megszűnik minden, ilyen még nem volt velem
Mit gondoltok mit kellene tennem? Napok óta már csak őrlődöm ezen, hogy mi lenne a jó.
A barátomat még szeretem valamennyire, de nem akarom, hogy csak megszokásból és sajnálatból legyek vele, (Sajnos nagyon empatikus ember vagyok, ezért nehezebb ez nekem), viszont a másik férfira pedig hihetetlenül vágyom, hogy lássuk egymást, beszélgessünk, bármit csináljunk.
Voltatok már hasonló helyzetben? Mi ebből a helyes kiút?
Köszönöm
23L
5/8
Tudom, nagyon jól, hogy nem a szexnél kezdődik a megcsalás. Amit én csináltam, az már egyértelműen az, nálam is, ezt nem is tagadom.
Nem arról van szó, hogy kapcsolatfüggő vagyok, egyáltalán nem fájna, ha szingli lennék, nem amiatt nem hagytam még ott, hanem, mert köztünk a kapcsolat több volt,kicsit a barátaink is voltunk egymásnak, sok szép emlék, és igen, azért is mert nem ezt érdemli, túl jó hozzám.
A másik pasiról- megmondta nekem nyíltam, hogy ő nem foglalkozik foglalt lányokkal, de én más vagyok, kezd irántam érezni valamit. És ezt látom is rajta, a gesztusaiból,a szavaiból, a nézéséből, annak ellenére, hogy még nem ismerem, viszont nagyon jó emberismerő vagyok.
De gond, hogy második!!!
Rossz neki, és mondta, hogy nem szeretné ezt igy sokáig csinálni, mert csak rosszabb lesz. Időt akar nekem adni, hogy magamban rendezzem a dolgokat. Nem csak a szex kell neki, ő más, ezt általában megérezzük, ha valaki más. Ha csak szex kellene neki, nem érezné ő is magát rosszul ebben a helyzetben, hanem, ha látná, hogy nincs értelme, félreállna.
Köszönöm azért a tanácsodat és az őszinteségedet.
DE kib***ottul TE tehetsz róla. A hűség nem érzés, hanem döntés kérdése. De nincs mivel takaróznod, TE döntöttél úgy, hogy teret engedsz a kapcsolatodba, TE döntöttél úgy, hogy megcsókolhat, amihez TE döntöttél úgy, hogy elfogtok jutni. TE döntöttél úgy, hogy ezt mind megengeded magadnak a párkapcsolatodban. Szerinted ebben mi nem a TE döntésed? Ugyanolyan rin**ó vagy, mint a legtöbb csaj. Ha lett volna gerinced dolgozol a pároddal való kapcsolatodon, hogy a vele való szereteted mélyüljön. De te uncsinak találtad és kell az izgalom mert ott a KÉÉÉMIA. Gusztustalan ösztönlény vagy. Nem azért mert megtetted, az simán megvetnivaló, azért mert ide jössz önigazolásért, amit a legtöbben nem adnak meg. Minden párkapcsolatban vannak hullámvölgyek, amit át KELL vészelnetek EGYÜTT. Na te pedig feladtad. És nem a gerinces módon. Sose értettem, hogy van arcod mást csókolni, miközben szeretettel hazavárnak? Nem volt vészjelzés benned, hogy ez nem okés? Én nem tudnám megtenni, egyszerűen nem menne, semmilyen porcikám nem hagyná... gratu... legalább szakíts szépen, egy lány áldani fogja a neved, amiért lemondtál róla.
N
Azt gondolom, hogy te már döntöttél.
Ha tényleg őszintén bevallottál mindent a párodnak, ahogy valamelyik kommentben írtad, akkor nem nagyon kell már itt sajnálkozni és empatikusnak lenni.
(Egyébként nem azzal leszel empatikus, hogy sajnálatból vele maradsz, hanem hogy bunkózás és durva jelenetek nélkül, őszintén és nyugodtan tudsz vele szakítani, hogy ő is továbbléphessen. Ez az empátia, hogy nem akarok a másiknak rosszat. Ha vele vagy, hazugságban, az rossz.)
Nyilván tisztában van vele a srác is, hogy ez már nem jó köztetek, ezek után már tényleg csak az van hátra, hogy kimondd, hogy vége.
Persze, nem biztos, hogy lesz valami a másik sráccal, ezt senki nem tudhatja előre. De a mostani helyzetnél jobb lesz, az biztos, te sem fogsz őrlődni. És legfőképp, nem játszol legalább egyik sráccal sem - mert most bizony ezt teszed, még ha nem is szándékosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!