Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen teszetoszák a felnőtt férfiak, hol a határozottság és az életcél?
Figyelt kérdés
Már a harmadik hosszútávú kapcsolatom kezd tönkremenni amiatt, hogy a férfi, akivel együtt vagyok, képtelen elszakadni a családjától és önálló életet kezdeni. Jönnek a nagy mesék, hogy komoly kapcsolatot akarnak, családot, biztos jövőt, aztán mikor szóba kerül, hogy lépni kellene, akkor hirtelen mindegyik beijed és szorongatja anyuci szoknyáját. Félreértés ne essék, nem akarok senkit elszakítani a családjától, sőt, nagyon is fontos, hogy családcentrikus legyen valaki, de ha már attól megijed, hogy nem tud majd minden este felugrani anyucihoz vacsorázni, akkor mit vár a jövőtől?2016. szept. 1. 09:57
11/15 anonim válasza:
Jó persze, egy otthoni kajálás nyilván nem elég indok. Azzal én se értek egyet.
12/15 anonim válasza:
Én mindig azt mondom, aki a szüleinél lakik, lett légyen akárhány éves, nem számít felnőttnek. A felnőttkor ott kezdődik, amikor az illető a saját farkával veri a csalánt. Amikor a legapróbb dolgokban is állandó döntéshelyzetbe kényszerül és ezeknek a döntéseknek ő maga látja a hasznát, vagy a kárát. Lehet itt pampogni, hogy jaj, így mennyivel olcsóbb, meg mennyivel kényelmesebb, meg nem jut kajára, stb. Az igazság az, hogy a mai fiataloknak minden a segge alá lett tolva, és baromira félnek kilépni a bizonytalanba. Tény, hogy nem leányálom naponta szembenézni a létbizonytalansággal. Kényelmetlen és stresszes dolog. De ez ad erőt, ez ad küzdeni tudást. Én is raktam 16 évesen éjszakánként vagont, miközben nappal suliba jártam. Én is laktam olyan albérletben, hogy reggelre belefagyott a víz a pohárba, ha este 10-kor kifogyott a kályhából az olaj, és a derékig érő hóban nem lehetett hátramenni a tartályhoz. Én is ettem vacsorára olyan kenyeret, amitől az egér undorral elfordult. És mindez hasznomra vált!
13/15 A kérdező kommentje:
A helyzet az, hogy amikor megismerkedtünk, úgy kezdte, hogy alig várja, hogy kitörjön ebből az életből és hogy csak álmai nője hiányzik ehhez. Szeret, tudom, érzem. De most, hogy célegyenesbe érnének a dolgok, kezd rájönni, hogy tenni is kell a dolgokért. A lehetőség adva volt neki, nekem van egy lakásom, azt adtuk volna el és ehhez vettünk volna fel hitelt, természetesen úgy, hogy amennyit beletesz, az a nevére kerül. Eddig azt hajtogatta, mennyire jó, hogy végre alakulnak a dolgok, erre most bepánikolt, hogy nem lesz ott anyuka. Közben persze anyós is adja alá a lovat, hogy ne hagyja ott a szülővárost, mert akkor mi lesz velük?
2016. szept. 2. 12:36
14/15 anonim válasza:
Én nem hiszem hogy annyira jellemző lenne ez a "nem tud majd felugrani anyucihoz vacsorázni", mint szempont.
15/15 anonim válasza:
Ezeket a "férfiakat" az anyák rontják el, de nagyon!!!! Az anya neveli a fiát, és bizony életreszóló az, hogy milyen nevelést kap valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!