Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csendes, szelíd fiúk vs döntőképesség?
Sziasztok, érdekelne minden tapasztalat erről. Ki az aki érdemben úgy tud nyilatkozni, hogy a félénkebb srácok kapcsolatban tudnak döntéseket hozni?
Minden vélemény, tapasztalt érdekel, kíváncsi vagyok.
Köszi
A két dolog nem függ össze. Én is úgymond félénk vagyok kicsit a nők terén. Viszont kapcsolat alatt eddig főként én döntöttem, mert mondjuk a nő nem akart bizonyos dolgokkal foglalkozni, vagy éppen nem volt olyan tájékozott benne, ezért rám bízta. De egyébként szeretek is fontos dolgokban én dönteni, persze ha kellően ismerem a körülményeket.
Szerintem a férfiak jobban is döntenek bizonyos dolgokban mert nem a "szívükre" hanem az eszükre hallgatnak. Itt olyan dolgokra gondolok mint például egy ház berendezése, kerüljük a csicsás dolgokat, inkább a praktikum, a használhatóság fontos.
Azt csak megerősíteni tudom hogy sok félénk, csendes férfiban sokkal több van, mint amit a külvilág észrevesz.
Megfigyeljük a dolgokat, alternatív forgatókönyveket gyártunk fejben, és akkor lépünk, döntünk, mikor biztosak vagyunk a dolgunkban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!