Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ilyen kinézettel még lehet valaha barátnőm? 17-23éves lányok érdekelne. Csak őszintén ne kíméljetek mondjátok h bejövök-e vagy sem ( és h lehet-e más a nőpolitikám)?
A külsőből nem lehet megítélni, hogy milyen egy ember, főleg nem egy képről.
De ha kicsit jóképűbb szeretnél lenni, akkor tegyél egy pár dolgot:
1. borotválkozz meg jó alaposan,
2. szemüvegcsere,
3. picit hosszabb haj,
4. trendibb ruhák.
De ha amúgy az életben jó a kisugárzásod, és magabiztos vagy, akkor így is meg fogsz tetszeni valakinek tuti.
De ha nincs önbizalmad, akkor váltiztas! Ehhez mondtam egy pár ötletet. :D De ez egy teljesen egyéni vélemény volt.:)
De amúgy nincs különösebb baj veled szerintem.
18L
Jézusom, miért mondja mindenki szegénynek hogy fülbevaló??
Ilyen ízlésficamosak már a lányok is?
Szerintem hosszabb haj, és rendben vagy. Fülbevaló semmiképpen. :D
Ti komolyan ilyen szavakkal vitatkoztok egy emberről?
Jóég!
Szerintem csak annyi, hogy próbálj meg egy kicsit stílusosabb lenni. Legyél valamilyen, ne legyél szürke kisegér!!!! (most nekem úgy tűnik, hogy az vagy)
Az összképre figyelj, esetleg gyűjtd a neten olyan képeket, ahol tetszik egy srác stílusa és elemezd ki, hogy szerinted ő miért néz ki jól. Így rá fogsz találni a saját stílusodra.
Azt nemigazán értem, hogy mit értesz nőpolitika alatt.
De amúgy barátnőd bármilyen külsővel lehet szinte... Ismerkedésben is az a lényeg, hogy olyan lányt keress, aki illik hozzád. Szóval pl ha élsz-halsz az atomfizikáért és erről szeretsz leginkább beszélgetni, meg a tudomány fejlődéséről, akkor ne a diszkóscsajok között keresgélj, mert nem fogjátok megérteni egymást.
Ez most egy sarkított példa volt, de azért remélem érted...
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!