Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ilyen kinézettel még lehet valaha barátnőm? 17-23éves lányok érdekelne. Csak őszintén ne kíméljetek mondjátok h bejövök-e vagy sem ( és h lehet-e más a nőpolitikám)?
2010. ápr. 21. 15:58
11/26 anonim válasza:
A szemüveged nekem se tetszik! Nagyon öregít vagy nem tudom... Főleg, hogy barna lencsés... Mindenféleképpen cseréld le, én azt mondom. Amúgy szép szád van, nekem bejön! :D
12/26 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy csúnya. Szerintem a szemüveg sem annyira vészes. Ha szereted, ne cseréld le.
De tudod: Belbecs és külcsíny két különböző dolog.
Amúgy meg ha valaki belédszeret, akármilyen ronda vagy, neki a legjobb pasi leszel a világon :)
Szerintem nincs csúnya ember. És a szépség is relatív.
20L
13/26 anonim válasza:
egyet értek az előttem szólóval, a szépség relatív...
szerintem nem nézel ki rosszul...:)
14/26 anonim válasza:
Szemüvegcsere. Tök jól nézel ki amúgy. Hány éves vagy?
15/26 anonim válasza:
Már miért ne lehetne? Tök jól nézel ki.
25/L
16/26 anonim válasza:
ezzel most nekem is önbizalmat adtatok.
17/26 anonim válasza:
A szemüvegcsere és/vagy a kontaktlencse, meg a hajnövesztés tényleg csak előnyödre válna, de így sincs semmi baj nincs veled!:)
18/26 anonim válasza:
Ha nem nagymamaszemüveged lenne az sokat segítene... Meg az anyucitól karácsonyra kapott pulcsit is lecserélhetnéd valami trendibb darabra.
Az arcoddal nincs gáz, csak a képről egyből lejön, hogy nincs ízlésed/stílusod. Ez a legnagyobb gond veled...
Bocs a kegyetlen őszinteségért.
25/L
19/26 anonim válasza:
Szép az arcod, mellesleg kedvesnek nézel ki. Szemüvegcsere, hajaddal kezdj valamit, borotválkozz, új ruhatár, (esetleg szemöldök piercing vagy fülbevaló.) rajta! :)
20/26 anonim válasza:
sztem jól nézel ki, szeretem a szakállas pasikat :) hany eves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!