Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik legjobb barátnőmet megcsalja a párja. Elmondjam neki?
Figyelt kérdés
18 éves lányok vagyunk, 3an vagyunk legjobb barátnők. Az egyik lánynak van barátja 1 éve,együtt is élnek már, de a fiú folyamatosan csalja a másik legjobb baratőmmel. Soha nem gondoltam volna róluk ezt, hogy hogy lehetnek ennyire aljasak, de mióta ez a barátnőm elmonda nekem hogy mit csinál a fiúval, teljesen magam alatt vagyok a lelkiismeretfurdalád miatt, nem tudom mit kéne tennem. Nagyon haragszom rájuk, megígértem hogy nem mondom el de nem bírom magamba tartani, és ha kiderülne én lennék a rossz hogy nem mondtam el.Ti mit csinalnátok a helyemben?2016. aug. 31. 13:44
11/15 A kérdező kommentje:
Igen csak az a gond hogy szerintem a megcsalós barátnő tagadná, és a megcsalt lány sem nézné ki belőle mert hinne a pasijának akibe fülig szerelmes, és ő szintén tagadná... bizonyítékom meg nincs! :(
2016. aug. 31. 17:12
12/15 anonim válasza:
Ilyenkor nagyon igaz: Minek,az embernek ellenség,ha ilyen barátha van?
Mint sokan írták, én is mondanám a pasival összejárosnak,h Növesszen gerincet és mondja el. Ha nem, akkor én elmondom, s megszakítanám, a kapcsolatot, a csalóssal,h ne,h az én pasim is akarja...
25N
13/15 anonim válasza:
Ja, s még egy tipp: Hangfelvételt készítenék, a beszélgetésről, mielőtt mondanám,h vallja be, csak simán szóba hoznám,h mizu... S ha mesélt vmit,utána mondanám,h akkor mondja el, ha nem, akkor bnőnek megmutat s onnantól csinál, amit akar.
14/15 anonim válasza:
Kövesd ezt a bnődet és a pasit és készíts képeket .Megmutatod ezeket a megcsalt bnődnek én nem sokat vacakolnék ezzel mivel ha esélyt adsz nekik hogy be valljàk sztem még téged is rossz színben tüntetne fel a bnőd !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!