Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is elmegy a kedve ha a barátnője büdöset kakil?
Kamu kérdés :DDDD köztudott hogy a nők nem szarnak!!!!!
Na de komolyra fordítva a szót, miért menne el a kedvem tőle? Van erről valami tanulmány hogyha a csaj elmegy púpolni, akkor büdösebb lesz a kulája mint az enyime? Mert ha nincs, akkor nincs semmi gond, ha én kitolok egy csokisvirslit, szegény csajosnak még a szeme is könnybe lábad a szagtól, gondolj erre! Neki se kellemes a te fonottkalácsod fenséges illatát szaglászgatni, de ez a természet velejárója. Van az emberek emésztése, a férfinak is meg a nőnek, attól hogy nem beszélünk róla, a férfi is tud bazinagy csavaros fagyit nyomni a kupoldán meg a nő is. Azon miért nem vagy kiakadva, hogy pl. ő is fújja az orrát, vagy törli a szemét a csipától? Ugyanilyen, csak az társadalmilag kevésbé zavaró.
Ezt én se hallottam még hogy a nők kulája büdösebb mint a férfiaké...
Erről valami forrást tudnátok mutatni?
Csak mert elég hülye állítás...akkor ennyi erővel a férfiak fülzsírja meg ragacsosabb, mint a nőké?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!