Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám kibékíteni barátnőmet?
Sajnos azt kell hogy mondjam elég csúnyán megbántottam barátnőmet és ez mind az én hibám.. eléggé meggondolatlan voltam és olyanokat mondhattam vagy tehettem amit nem kellett volna! bárcsak elszámoltam volna előtte 3ig.
most kért 1 hét szünetet.. azt mondta gondolkoznia kell hétfőn adja meg a választ
annyit kért hogy ne keressem addig
viszont az a furcsa hogy pl tegnap is ő írt rám msnen tök normális volt nem oltotta a fejem hogy mekkora szemét vagyok meg ilyenek.. egy két jobb beszólásom is volt amire küldte a :)-t
nem tudom mire számíthatok.. elvileg szeret azt mondta
vajon kibékül velem? :(
Várd ki az egy hetet türelmesen a szerelmedért. Ha pedálozol, csak rontasz a helyzeten.
Elég az, hogy ha keres, akkor értelmesen válaszolsz neki és megnyugtatod, hogy nagyon fontos számodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!