Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen pasi az, aki kibeszéli másoknak, hogy mit csináltok az ágyban, amikor együtt vagytok?
"Nem tudom. Lehet számára teljesen normális. Ha ez zavar, érdemes a tudtára hozni."
.. hogy a jó qrva édesanyját dugja ezután, és arról tartson kiselőadást.
20-as: Természetesen nem kell engedélyt kérj, különösen nem egy hónapos kapcsolat után. Viszont ha együtt vagytok több, mint egy éve és mondjuk a komplett baráti körödnek óhajtanál egy részletekbe menő prezentációt tartani egy buliban/kocsmában a szexuális szokásaitokról, akkor javaslom, hogy előbb kérd ki a kedvesed véleményét is az adott szándékoddal kapcsolatban! ;)
Mint mondtam, én is a prüdéria ellen dolgozom, de ugyanakkor megbántani sem szabad senkit, a megfelelő kommunikációba még senki sem halt bele.
22:
Jogos. Ahogy írtam kb egy kézen meg tudom számolni hány emberrel beszélek a szexuális dolgaimról és ők mind olyan barátaim, akiket tényleg már lassan 10 éve ismerek.
23:
Értem. Nem vagyunk egyformák.
De mi az oka annak, hogy pont a hozzád legközelebb álló, legmegbízhatóbb emberekkel nem beszéltél erről? Csak kíváncsi vagyok
Sajnálom, ha nem megfelelő emberek voltak a legjobb barátaid és a családtagjaid.
A családtagjait tényleg nem maga választja az ember és valóban nekem is sokszor beledumálnak a dolgaimba.
De a barátaimat én választom magamnak és ők nagyon olyan emberek, akik nem akarják megmondani hogy mit csináljon a másik, csak ha kérdezik őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!