Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni a barátnőm semmirekellő testvérével?
Még ugyan fiatalok vagyunk és történet némi jellemfejlődés, de tipikusan a semmirekellő, léhűtő, lezüllött karakter a srác, aki tartok tőle, pár év múlva ha megszorul, nyakunkra fog járni.
Barátnőmmel eddig nagyon hosszú távra terveztem, minden adott volt hozzá, de ez a testvér dolog nagyon megingatott. Ő szereti, ugyan tudja hogy vannak hibái, de szerintem megtagadni tőle soha semmit nem tudna.
Anyam mondja mindig:"akkor kell atmenni a hidon,amikor odaertunk".
Foloslegesen agyalsz dolgokon amik talan sosem kovetkeznek be.
Ha megis,akkor majd ketten eldontitek h hogyan reagaltok ra.
Ne haragudj Pista nekunk sincs/
Tudunk kolcsonadni ilyen es ilyen feltetelekkel stb.
Nálunk a báttyám a faxacsávó, a szüleim kedvence, kitaníttatták, autót vettek neki. Intéztek neki munkahelyet. Elindították az életben. Tőlem elvárták, hogy találjam meg az utam egyedűl szakma nélkűl. Nagyon rossz volt. Érdekes, hogy nem találtam munkát 18 évesen? A bulizással oldottam a feszűltségemet. És mindenki azzal piszkált, hogy a báttyád milyen ügyes és te meg nem is dolgozol.. 21 éves koromba már albiba laktam, addigra lett szakmám, saját erőből. Letettem a jogsim, lett motorom. De még mindíg trógernal néztek, mert a báttyámnak már vállalkozása volt, persze 35 éves koráig otthon lakott. Mekkora külömbségek vannak köztünk. Én vagyok a lemaradott, munkakerülő, meg züllött( mert néha évente 2-3 szor bulizok v. Koncertre megyek).. Igen, mert a gyereknevelés az nem munka, a háztartás az sem munka. A bátyalám tele pénzzel, egy öntelt majom lett. Én meg a nyomi alkesz. Csak nekem mindenem saját erőből van. Nem segített senki.
A lényeg, ha megbélyegeznek ráadásul a saját tesóid azt soha nem mosod le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!