Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja azt egy pasi hogy már nem tudja hogy szeret e engem, amikor biztosra tudom hogy szeret? Miért mondja ezt?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 21. 06:26
1/5 anonim válasza:
Ha én ilyet mondanék a barátomnak, azt komolyan is gondolnám, ilyennel nem jó szivatni a másikat. De te ismered őt, gondolkodj miért mondta ezt. Én azért elbizonytalanodnék egy ilyen kijelentés után. Beszéld meg vele.
2/5 anonim válasza:
Ez nem igaz.Ha nem mondja,nem szeret.
3/5 anonim válasza:
Nem lehet,h csak te érzed rosszul és tényleg nem szeret??
4/5 anonim válasza:
Ha annyira egysejtű az a pasi, hogy az érzelmeit, gondolatait is jobban tudod nála, szerintem dobd ki. Különben néhány év múlva tőled fogja megkérdezni, hogy hogyan is érzi magát.
Egyébként meg, viccet félretéve, gyaníthatóan te hiszed magad okosabbnak a valóságnál. Szép pár lehettek.
5/5 anonim válasza:
nem értem, azt mondják a lottózóba hogy nem én nyertem a főnyereményt, de én tudom hogy én nyertem de nem fizetik ki :S r*hadékok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!