Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mondja azt egy pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja azt egy pasi hogy már nem tudja hogy szeret e engem, amikor biztosra tudom hogy szeret? Miért mondja ezt?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 21. 06:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha én ilyet mondanék a barátomnak, azt komolyan is gondolnám, ilyennel nem jó szivatni a másikat. De te ismered őt, gondolkodj miért mondta ezt. Én azért elbizonytalanodnék egy ilyen kijelentés után. Beszéld meg vele.
2010. ápr. 21. 07:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem igaz.Ha nem mondja,nem szeret.
2010. ápr. 21. 08:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet,h csak te érzed rosszul és tényleg nem szeret??
2010. ápr. 21. 14:34
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha annyira egysejtű az a pasi, hogy az érzelmeit, gondolatait is jobban tudod nála, szerintem dobd ki. Különben néhány év múlva tőled fogja megkérdezni, hogy hogyan is érzi magát.

Egyébként meg, viccet félretéve, gyaníthatóan te hiszed magad okosabbnak a valóságnál. Szép pár lehettek.

2010. ápr. 28. 12:42
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
nem értem, azt mondják a lottózóba hogy nem én nyertem a főnyereményt, de én tudom hogy én nyertem de nem fizetik ki :S r*hadékok
2010. ápr. 29. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!