Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veled előfordult már, hogy a rokonaid/barátaid akartak összehozni valakivel? Ugye milyen idegesítő, amikor helyetted szervezkednek?
02:55-ra: Én például nagyon kritikus tudok lenni, ami néha kellemetlen is lehet, még akkor is, ha nem akarom megbántani az érintettet. Viszont igyekszem kedvesen előadni a bírálatot, és valahol még mindig jobb, mint ha a háta mögött beszélném ki. :D
Van még rengeteg hibám, csak most hirtelen ez jutott eszembe. :)
Jaja,megalapítjuk a Szociopaták Klubját,bár ha tömbösödünk,akkor már nem is leszünk szociopaták,a fenébe. :DD
Neked is hasonló jókat kívánok!Ki tudja,egyszer valaki hátha megtöri a jeget. :) Na megyek aludni,mert holnap órám is lesz,vagy mi a fene.
Jó éjszakát! :) Azt hiszem én is lépek szunyálni!
Remélem beszélgetünk még valamikor. Lehet, hogy holnap írok privit. :D
Sziasztok!
Jó hír: a találkozó elkerülve nem túl etikus módszerekkel (rejtőzködés :).Rossz hír: apukám is kezd rákapni a témára,hogy ne legyek már ilyen gyerekes,menjek el a sráccal beszélgetni,etc... eszem megáll,komolyan.Nem igazán értem,mi köze ennek a gyerekességhez,ha egyszer nem,akkor nem.Ráadásul úgy zaklatnak ezzel,hogy 2 hét múlva fontos vizsgám lesz.
Az utolsó válaszoló meg nyugodtan írjon csak privit,örömmel fogadok minden barátkozást! :DD (kivéve a mai randi alanyomét :DD )
:) Milyen szakra jársz, ha szabad megkérdeznem, és hova? :)
"Az utolsó válaszoló" :D
Szia!
Hát ez kalandos történet.Jogra jártam,Pécsre,abbahagytam.Már rég le akartam onnan lépni,csak nem mertem szólni a szüleimnek,így aztán lett jó sok elvesztegetett év. :S Most megyek a Pázmányra anglisztikára,a nevezetes vizsga pedig szégyenszemre 23 évesen emelt szintű angol érettségi lesz... (nyelvvizsgát nem fogadják el nyelv szakon).De mielőtt még valaki belém kötne,dolgozni is fogok mellette,nem szívom el azért a szüleim összes pénztartalékát,ha már ilyen tróger vagyok. :S Vagy csak rosszul választottam,és nem mertem bevállalni.
De jó... ezen az oldalon már nyitott könyv az életem.Lassan blog lesz belőle. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!