Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veled előfordult már, hogy a rokonaid/barátaid akartak összehozni valakivel? Ugye milyen idegesítő, amikor helyetted szervezkednek?
hat nagykar! marmint nuku eskuvo ...remenykedtem nagyidal esetleg valami ha mar ilyen orok fiatal
de ha nem 1 L/23 tuti lesz ott na mind1
amugy mertnincsenek kapcsolataid csak akkor valszolj erre ha oszinten megirod .)
f/23
Figy! Nem lehet, hogy szegény srác is ugyanabban a cipőben jár, amiben te, és szándékosan keltett negatív első benyomást? :)
Nagyon aranyos nőnek tűnsz, a fogalmazásod alapján ... :)
Ok,akkor őszintén :) alapban zárkózott vagyok,és korábbi csalódások miatt sajna az utóbbi években kifejlődött bennem egy ilyen dolog,hogy nem szeretek kötődni érzelmileg.Tudom,hogy gáz,meg nem normális,de én az egyedüllétben valamiféle szabadságot találok.Legalább nem kell megfelelni senkinek,nem kell félni attól,hogy elhagynak,stb.Persze az eszemmel felfogom,hogy ez nem helyes,de ez ösztönös védekezési reakció,és nem igazán akarok harcolni ellene.Mert így kényelmes.Ez van.
Jól eldumálgatunk itt éjnek évadján amúgy... :DD
Aham, mert nagyon hasonlóak vagyunk. Azért majd mindenféleképp írd meg, hogy mi történt, ha nem gond. :)
Engem is nyomnak "felülről", hogy miért nincs barátnőm, szóval tökéletesen megértelek. Ezért is szeretném, ha mind a ketten jól tudnátok kijönni ebből az egészből. :)
Ahogy látom már eldöntötted, hogy nem fogsz elmenni, és ehhez vársz megerősítést. Akkor viszont mindenféleképp tisztességesebb, ha előre szólsz neki. Az úgy szerintem teljesen korrekt. :)
megertem zarkozotsagodat elegge degeneralt a generacionk diszko wc furulya verseny resztvetele nem mindenkit izgat
enis sokat dontottem ugy h egyedul akarok lenni
de mostanab ugy veszem eszre hogy ha 1 holgyel 20percig beszelek pl neten es 1x SEM kerdezek ra hogy megb@szhatom e elso randin mar tok halasak es talalkozni akar etc
en ezt soha nem igy csinaltam amugy keves baratnom volt mert sokaig tartottak
de megis szerintem eleg gaz... istenem ugy eltem volna regebben picit mikor meg emberekben megvoltak a moralis alapok
f/23 igen megint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!