Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért volt ennyire durva velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért volt ennyire durva velem?

Figyelt kérdés

Igaz, hogy a barátom eléggé heves vérmérsékletű, de ez a mostani viselkedése kicsapta nálam a biztosítékot.

Reggel írtam neki a szokásos kedves üzenetet, semmi reakció, majd vártam kb.11-ig, amikor már mindig ébren szokott lenni, és felhívtam. A második hívásom után csak annyit írt vissza, hogy várjak, probléma van. (Mindenre gondoltam, mert nem szokott ilyen csinálni korábban.) Erre nagyon megijedtem, de vártam kb. fél órát, ahogy kérte, majd utána idegességemben felhívtam. Erre olyan durván lecseszett, hogy csak néztem magam elé. Minden magyarázat nélkül, hogy hol van egyáltalán, vagy mit csinál, azt mondta, most azonnal elhagy, mivel nem tartottam be, amit kért tőlem, hogy legyek türelmes... Rámcsapta a telefont, pedig ugye én hívtam, mivel aggódtam. Utána írt egy üzenetet, hogy utoljára kéri, várjak.

Nem sokkal később felhívott, és kiderült, hogy elkésett egy helyről, ahová állás miatt ment. Csak kipattant az ágyból, semmire nem volt ideje.

Én mindent megértek, de ezzel az energiával a telefonban is mondhatta volna, hogy mi a szitu, nem pedig megvárat egész délelőtt, és még én vagyok a szemét, hogy nem vagyok türelmes.

Szerintetek van a viselkedése mögött valami más gondja velem?

2016. aug. 27. 12:53
1 2
 11/20 fru_ ***** válasza:
71%

J, nem párod,gazdás, főnököd, mifene ilyesminek képzeli magát. Ha a párodnak tartana, akkor tudtál volna arról is, hogy ma hova készül.

Amúgy hol van szombaton állásinterjú?

Kis frusztrált (p)öcsike - odaérni nem képes, de a gorombáskodás megy azért.

2016. aug. 27. 19:21
 12/20 anonim ***** válasza:

Nagyon nehéz egy helyzet ez. Hasonló szituban én is voltam a volt barátommal. Mind a kettötöket meg lehet érteni sztem. Ha ö azt mondja,h ne hivd fel, akkor tényleg ne hivd, mert oka van, vagyis volt. Mondjuk te ismered, de millió oka lehetett,h igy oldotta meg, és nem tért a lényegre. Ha ideges (bármi is az ok), figyelembe kell venned, ha szereted. Én se szeretném ha feszült állapotomban hivogatna a barátom.

De persze téged is megértelek.

2016. aug. 27. 19:45
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom, ha kém volna, vagy rendőrtiszt elfogás közben... normális embernek nem telik fél napba megmagyarázni a szitut.
2016. aug. 27. 20:05
 14/20 A kérdező kommentje:

Utolsó kommentelő:

Hatalmas vagy.:)

2016. aug. 27. 20:15
 15/20 anonim ***** válasza:

Jajjajjajj, mi lett itt! Első válaszoló vagyok… szóval.

Kedves 5-ös: most kivételesen bánom, hogy nem látszik a nevem a válaszadásnál, ugyanis egyike vagyok azoknak, akiket rendszeresen „femináci”-znak itt gyk-n. xD A pasiknak való „nyalás” olyan szinten távol áll tőlem, hogy… öhm… erre nem létezik megfelelő hasonlat. xD (Bocsi) Még eszembe is jutott egy pillanatra, hogy leírom, hogy „természetesen fordított helyzetben is elvárom a páromtól, hogy ha arra kérem, h ne hívjon, akkor ezt tartsa tiszteletben, és NE HÍVJON”, de azt gondoltam, ez annyira nyilvánvaló és természetes, hogy megemlíteni sem érdemes. Úgy látszik, tévedtem, bocsi.

Mondjuk az első válaszomhoz kiegészítésként – mostmár – érdemesnek tartom megemlíteni - 13-asra reagálva -, hogy a párom mentőtiszt, tehát külső szemlélők számára ezek szerint fennáll a lehetőség, hogy túlzásba viszem a dolgot. Mindenesetre én nem gondolom így: a párom azért a párom, mert maximálisan megbízom benne, ahogy ő is bennem – kedves 5-ös -, és ha BÁRMELYIKÜNK arra kérné a másikat, hogy legyen szíves fél óránál többet kibírni a s..ggén anélkül, hogy zaklatna, akkor eleget tennénk ennek a kérésnek, mivel szeretjük egymást, bízunk egymásban, és elhisszük, hogy ha egyikünk ezt kéri, azt okkal teszi, és – mostmár ezt is le kell írnom, hátha valakinek nem egyértelmű – amint lehetősége lesz rá, keresni fog, és mindenről tudni fogunk, amiről az elmúlt nyomorult fél órában lemaradtunk.

2016. aug. 27. 20:40
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg a pasi egy barom. Írja akkor hogy bocsi x órakor hívlak, majd elmesélem....Ha azt írja gáz van persze hogy aggódik. Ha meg ideges vagyok nem veszem fel, hogy lecsessszem a párom, hanem utána megmagyarázom...
2016. aug. 27. 20:57
 17/20 fru_ ***** válasza:

#14: látod, máris találtál jobbat..

#15: nem gondollak semmiféle nácinak, főleg ha iylen gyorsan változik az álláspontod. Az #1-ben még a Kérdező iránt is megértőnek mondtad magad, az elenyészett, és akkor valami állásinterjút emlegettél, ami már akkor se volt egy logikus magyarázat.

A kérdező nem bizalmatlanságból hívta, tehát az se idetartozik, - a mentőtiszt barátod pont az, akinél üzemszerű, és jogos lehet egy ilyen kérés.

Ha a Kérdező pasija semmi ilyen, akkor mi a rákért nem a lényeget mondta a hosszas lecseszés helyett?

2016. aug. 27. 20:58
 18/20 A kérdező kommentje:

Szerdán volt a pasim állás ügyben egy "Job center"-ben (külföldön), nem konkrétan állásinterjún.

A következőket írta, szó szerint:

"Várj, probléma van, várj légyszi"

Annyit tudni kell, hogy a házban lakik egy pár is, akik állandóan veszekednek. A faszi veri a csajt, mindig kék-zöld. Múltkor a rendőrség is kijött.

Arra gondoltam, h a barátom esetleg belebonyolódott az ügybe.

Aztán kiderült, hogy elaludt, nem volt ideje semmire.

2016. aug. 27. 22:12
 19/20 anonim ***** válasza:
Szóval mèg mindig nem tudod az okát, nem mondta el. Lehet az is hogy egy másik nővel volt éppen.
2016. aug. 28. 08:24
 20/20 A kérdező kommentje:

Nagyon kedves vagy, hogy egyből azt gondolod, egy másik nővel volt.

Ezt annyira utálom.

Külön vicces, hogy nem vetted észre, rég leírtam a választ.

2016. aug. 28. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!