Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is megharagudnátok ebben a helyzetben?
"Attól, hogy más bunkó, ő még lehet jófej"
Jófejkedjél csak mindenkivel na ja....
Most szól csak? Eddig mit csinált? Utolsó pillanatban én sem ugranék neki. Plusz mikor máskor menjenek strandra? Ősszel?
Egy papucs a barátod. Keressen olyan barátokat, akik ráérnek neki is segíteni, nem csak elvárják azt.
El ne menjetek pakolni! Tessék emlékeztetni őket, hogy ők sem segítettek nektek, és hogy az utolsó pillanatban szóltak. Mindkettő bunkóság.
Ha nagyon szorult helyzetben vannak, és elégszer kértek elnézést, javasolnak valami kiengesztelést, csak akkor segítsetek.
Nem helyeslem azt, hogy csak azért visszabunkózzon nekik, mert ők bunkók voltak... nagyon hamar lepörögnek így a barátságok, az meg nem jó.
Viszont az hiba, hogy elígéri magát olyan időpontra, mikor már van más programja - tulajdonképpen mindegy mi.
lehet, hogy van rá értelmes magyarázat hogy ők miert nem tudtak segíteni. - igen, az a magyarázat, hogy csak akor barátok, meg jófejek, ha NEKIK kell valami, egyébként nagy ívben szrnak a fejedre. Ez pont elég ahhoz, hogy a kérdezőék se ugráljanak.
Én majdnem hét évet bxtam el ilyen emberekre, ha kellett valami mindig mentem, mert kölcsönös lesz. Hát a nagy fenét, felőlük meg is dögölhetek... ennyit ért nekik a "barátságunk".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!