Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátom egyfolytában elégedetl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom egyfolytában elégedetlenkedik a kapcsolatunkkal mit kéne hogy tegyek?

Figyelt kérdés
Mindig talál valamit amibe bele lehet kötni hogy miért nem jó. Meg nem akarja elhinni hogy szeretem. Most arra van rápörögve hogy egy fiú barátomnak kifakadtam chaten egyszer hogy ő mennyire nem jó pasi ő meg pechemre pont belenézett a telefonomba és meglátta. Az az igazság hogy eléggé felidegesített továbbá kis igazság volt a dologban de nem tartom sza.r pasinak különben már vele sem lennék.Ezt persze neki úgy magyaráztam el hogy felidegesített csak ezért mondtam. Akárhogy közelítek felé az nem jó. Szerintem szakítani akar és ezért keres önigazolást de ha felhozom ezt akkor meg nem az nem úgy van. Ő csak bizonyosságot akar hogy szeretem. Csak az a bökkenő hogy tökmindegy mit csinálok ő elégedetlen.Továbbá élvezhetetlen a kapcsolat ha nekem vezekelnem kell. Nem sokáig vagyok erre hajlandó ha nem változik.

2016. aug. 25. 16:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A válasz egyértelmű. Megmondod neki, hogy a viselkedését tovább nem viseled el, mert negatív, lehúz és úgy érzed bármit teszel nem jó, feleslegesen strapálod magad. Plusz megkérdezheted hogy nincs bátorsága szakítani, mert nem érzed rajta, hogy szeretne, vagy tisztelne. Jobb őszintén egyszer akár ordibálva is elküldeni egymást, de ennek semmi értelme amit csináltok "kapcsolat" címen.
2016. aug. 25. 23:44
 12/13 anonim ***** válasza:
Mi lett a nagy kapcsolattal?
2017. máj. 15. 21:03
 13/13 anonim ***** válasza:
mi lett veletek?
2018. ápr. 2. 02:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!