Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem érzem, hogy haladna a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem érzem, hogy haladna a kapcsolatunk előre, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Párommal 2 éve vagyunk együtt, mindketten szülőknél lakunk. Ő dolgozik, én is kezdek belecsöppenni a munka világába, tehát anyagilag megtehetnénk(némi spórolással, gatyaszíj bentebb húzásával), hogy összeköltözzünk. Én már nagyon szeretnék, áldozatot is képes vagyok/lennék ezért hozni, de a páromnál ezt inkább csak szavakban tapasztalom.

Szerintem elvan a saját helyzetében(számítógép, sorozatok, anyuka kitakarít, ha ő nem teszi meg stb), de nem tudom, hajlandó-e tenni ez ellen.

Ti tapasztaltatok ilyet felnőtt férfinál? Mit csináltatok?

2016. aug. 23. 12:10
 1/4 anonim ***** válasza:
49%
Magyarul a párod a lúzer életmódot részesíti előnyben.
2016. aug. 23. 12:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem beszélj vele erről. Nincs abban semmi, ha a nő veti fel az összeköltözést. Lehet úgy van vele, hogy addig nem akar összeköltözni, amíg nincs meg a kellően stabil anyagi hátteretek, hogy ne spórolással és gatyaszíj összehúzással tudjatok csak együtt lenni, hanem normálisan, de ezt, vagy úgy általánosságban a véleményét csak akkor fogod megtudni, ha beszélsz vele róla.
2016. aug. 23. 12:16
 3/4 anonim válasza:
45%

Mamahotel 2.0 xD

hagyd a srácot, gyere át hozzám és lazítsd meg a gatyaszíjamat (20/5 méret). meglátod én elveszlek feleségül is. xD

2016. aug. 23. 12:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Sajnos a férfiak hajlamosak igy elkényelmesedni. Rájöttem,h náluk nem akkora a kötödés,h ezért áldozatot hozzanak (feladják a megszokottat, kényelmet stb.) Nincs könnyü dolgod. De sztem beszélj vele erröl,h te mit szeretnél!

23/l

2016. aug. 27. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!