Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert hazudja sok internetes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert hazudja sok internetes cikk, hogy a noknek a mackos pasik jonnek be, a ferfiaknak meg a teltebb nok?

Figyelt kérdés
A valosagban a pasik zome a vekony vagy sportos alkatokat szereti a holgyeknel a nok meg az izmos sportos vagy szalkas pasikat! Miert nezik ennyire hulyenek az olvasokat ezek akik leirjak ezt a sok marhasagot!

2016. aug. 22. 21:22
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
39%

Utolsó azzal egyet értek hogy ez a vállald fel magad a mottó... de persze miért? Mert ezek hangoztatják... a kövérek meg a liberálisok. Nyíltan nem lehet őket kritizálni mert akkor tüntetnek meg akár mi, így marad az ajnározás ami megint téves képet fest az ember elé mely szerint ő tökéletes...

Na már most érdemes lenne megkérdezni egy lefogyott embert hogy ő mennyivel érzi magát jobban mint mondjuk +30-40 kilóval...

Nem egy olyan kövér nő van (mert ugye bár az ilyenek főképp nők) akik annak ellenére hogy 20-30 kiló van rajtuk pluszban izmos pasikra várnak és ők a szemetek hogy nem foglalkoznak egy ilyen ,,nőies" testű hölggyel (mert ugye ezek nem kövérek hanem nőiesek, vagy kerek vonzó formák, amikkel csak az igazi férfiak tudnak mit kezdeni)

Manapság mindent el kell fogadni... Ha egy szál f.*zban ül a játszótéren a csávó mert ő nudista lassan még az lesz megbüntetve aki csúnyán néz rá és az ő jogai...

Abban egyet értünk hogy nem lesznek kövérek emiatt a nők, sem a férfiak de lefogyni sem fognak ami idővel egészségügyi romláshoz is vezethet csak mert minden ember úgy szép amilyen. Ezzel az erővel a nők ne borotválják magukat és ne sminkeljenek, a férfiakkal együtt mert fogadd el magad. Érdekes hogy a zsírt elfogadják de a szőrt nem illetve sminket használnak... tehát mégsem olyan erős a fogadd el magad mert úgy vagy szép ahogy vagy:)

A feministáknak meg csak annyit kellene tenniük hogy beállnának egy építkezésre és ugyan azt a tempót diktálnák amit a férfiak... és erőszintet megkövetelő helyeken (pl rendőrség) ugyan azt várnák el tőlük és nem ,,kedvezményeket'' kapnának mert egy bűnöző ugyan úgy fut egy férfi elől mint egy nő elől és nem várja be. Vagy a tűz se ég kevésbe ha egy nő oltja:) Ezek ellen is tiltakozhatnának a femin*cik.

2016. aug. 23. 09:40
 22/36 anonim ***** válasza:
A mackós nem kövér, hanem zömökebb, de van rajta izom, a kövér, formátlan nem a mackós, hanem a disznó.
2016. aug. 23. 10:22
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
kérdező ,te pont ue csinálod általánosítasz h a többség a vékonyakat+izmosakat szereti pedig a valóságban sok az átmenet(kb fele fele), és lelki+értelmi szempontok ugyanúgy ,sőt még inkább döntenek egy párkapcsolatban mint a külső.
2016. aug. 23. 14:28
 24/36 A kérdező kommentje:
#23 pasik zomet irtam! Nem azt hogy mindegyik-tehat nem altalanositottam,pusztan egy tenyre vilagitottam ra ,hogy elsore,mi a vonzo nekik! Nyilvan a szerelemhez erzelem is kell,de ha valaki kulsore nem tetszik valakinek akkor nem fogod par jeloltkent szamba venni,max baratkent! Ok?
2016. aug. 23. 15:00
 25/36 anonim ***** válasza:

ez sem igaz mindenkire ,csupán a belső is lehet vonzó.

és honnan ismered te a pasik zömét? max a környezetedről beszélhetsz mert ahol én lakom nagyon nem így van.

2016. aug. 23. 18:36
 26/36 A kérdező kommentje:
#25 En Budapesti vagyok, de akik videki ismeroseim vannak ok is igy velekednek. Persze nekem is vannak olyan barataim akik dagik,de nekik a parjuk is telt! Sportos,vekony,vagy atlag testalkatu egyenekrol beszeltem,lehet hiba volt ,hogy elfelejtettem ezt kihangsulyozni! De,mondom megegyszer nem mindenkire vonatkozik ez,hanem a tobbsegre-nyilvan itt azokbol indulok ki akiket ismerek.
2016. aug. 23. 21:34
 27/36 A kérdező kommentje:
Amugy nekem is van par nonemu baratom akik nagyon aranyosak,kedvesek,edesek, de nokent nem jonnek be,ha kulsore nincs szexualis vonzalom az hamvaban holt kapcsolat,hiszen egy parkapcsolathoz a szexualis vonzalom is hozzatartozik! A legjobb szemelyisegben osszeillo emberek kapcsolata is halalra van itelve,ha szexualisan nem tartjak egymast vonzonak!
2016. aug. 23. 21:38
 28/36 anonim válasza:

Én szeretem ha egy pasik van mit ölelni, de mellett sportol is ilyen a barátom is és még kicsit alacsonyabb nálam de igy szeretem és aki rá vagy a kapcsolatunk rá mond is valamit/mondott valaha pórul jár. Minden embernek van szive

És ez a fogadd el magad dolog részben jó részben nem. Aki betegség miatt lett kicsit súlyosabb az nem nagyon tud mit tenni, van aki ön sajnálatba merül és ugy gondolja, hogy már tök mindegy igy megeszem még azt a maradék akármit ami a hűtőben van. De van aki sportol és azt amit le tud adni azt becsülettel le is adja. Az az undorító amikor valaki azért akkora mint egy kisebb bálna mert kétpofára zabál és a tv elött ül és mondják neki, hogy fogadd el magad igy vagy szép na azt azért már ne!!! Minden fejben dől el a le adom amit tudok is meg a kövér maradok is de ezeknek a hátterében is illik bele kukkantani!! Nem csak nagy szájjal pofázni!!!

Szerintem van egy minimális alapja a cikknek. Nem egy két párt láttam már igy, hogy vagy a pasi vagy a nő teltebb, mert szerintem nem arra van szüksége mindenkinek, hogy egy instán magamutogato párja legyen. De ezt is mindenki máshogy látja és talán ez egy kicsit még jo az emberiség ben.

2016. aug. 26. 13:03
 29/36 anonim ***** válasza:
Egy kisportolt ismerősöm mondta,hogy ha nincs meg a kisugárzás,cseszheti az illető,még ha ahhoz vékony alkat is párosul.
2016. aug. 31. 12:17
 30/36 anonim ***** válasza:
Egy újabb fat acceptance movement kérdés. :-)
2016. aug. 31. 14:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!