Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert hazudja sok internetes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert hazudja sok internetes cikk, hogy a noknek a mackos pasik jonnek be, a ferfiaknak meg a teltebb nok?

Figyelt kérdés
A valosagban a pasik zome a vekony vagy sportos alkatokat szereti a holgyeknel a nok meg az izmos sportos vagy szalkas pasikat! Miert nezik ennyire hulyenek az olvasokat ezek akik leirjak ezt a sok marhasagot!

2016. aug. 22. 21:22
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
3%
mert akiket kérdeznek noket mind rávágja hogy nekik a mackósabb jobban bejon aztán osszejonnek egy kisportolt szálkás kockahasú sráccal. ne legyenek illúzióid a nok a szálkás pasikat szeretik (nem kigyúrt hanem sportos mint pl az olimpiai futok) a pasik meg a csontokat szeretik (én tényleg nem de ez mindegy is)
2016. aug. 22. 23:27
 12/36 anonim ***** válasza:
100%

Mert általános probléma az elhízásból adódó önbizalomhiány és annak ez a "legegyszerűbb megoldása".

Ugyanis ha az illető elhiszi, azzal feloldja magában a szorongást, ami ahhoz vezet, hogy nagyobb eséllyel talál párt magának. Hogy ez nem az igazi megoldás (fogyás/mozgás/egészséges életmód), az nem érdekes: a dolog működik és kényelmes.

Sajnos.

2016. aug. 23. 01:54
 13/36 A kérdező kommentje:
#7 Na azokat en is utalom a zsindexet meg a 444et, de nem ezeknel olvastam ezt !
2016. aug. 23. 07:02
 14/36 A kérdező kommentje:
#8 Az anorexia szinten csunya es egeszsegtelen! Itt a normal es sportos testalkatra gondolok ami se nem telt se nem mackos hanem normalerteku es sportos!
2016. aug. 23. 07:24
 15/36 A kérdező kommentje:
#10 onmegnevezeskent az emberek meg masok megnevezesere is a kover szinonimajakent hasznaljak a telt illetve mackos szavakat!
2016. aug. 23. 07:27
 16/36 A kérdező kommentje:
#11 Ferfi vagyok de szerencsere nem vagyok mackos! Normal testalkatu vagyok sportolok is! Tudom,hogy a nok nem szeretik a zsirtestu pasikat,pont azert kerdeztem miert hazudnak errol a neten,becsapva ezzel a kover embereket,akiknek inkabb segitsegre lenne szukseguk!
2016. aug. 23. 07:30
 17/36 A kérdező kommentje:
#12 A kover embereknek pedig az igazsag kimondasaval lehetne leginkabb segiteni!
2016. aug. 23. 07:33
 18/36 anonim ***** válasza:
48%

Ezeket a kövér emberek vagy a libsik találják ki ezért is hangoztatják... Ha meg valaki ellent mond azt 50 ilyen hülye betámadja a normálisak meg leszarják mert nem foglalkoznak ilyen hülyékkel ezért írnak amit akarnak:)

Inkább legyen egy lány vékony 20 évesen, mint pocakos... a vékonyból elengedheti magát, de ha már pocakja van 20 évesen, mi lesz 10-20 év múlva...

2016. aug. 23. 08:15
 19/36 A kérdező kommentje:
#18 Szivembol beszelsz! Ment a lajk.
2016. aug. 23. 08:16
 20/36 anonim ***** válasza:

Mert a mai világban a "szeresd önmagad és vállald fel önmagad" a mottó. Ezzel nem is lenne baj, csak mint más egyéb jó dolgot (liberalizmus, feminizmus), ezt is túltolták, és már ott tartunk, hogy aki 200 kilós zabagép, az is odáig van magáért, és a megmondóemberek szerint sincs vele semmi probléma, a társadalomnak kötelessége őt elfogadni és szeretni. Aki pedig ellentmond ennek a pár nagyhangú véleménygyártónak, az instant kapja a szélsőséges, rasszista, soviniszta jelzőt, ami jelenleg kellően nagy elrettentő erővel bír.

A mai nyugati civilizáció belesüllyedt a kulturális mocsokba, itt az a jó és üdvözítő, meg példaértékű, ami deviáns. Ma annak kell szégyellnie magát, aki nem kövér disznó, nem homokos, vallásos, konzervatív. Persze ezt a hájfetisizmust sem kell túl komolyan venni, mert hiába ordítja a média a zsír imádatát, ettől még nem fognak az emberek szándékosan zsírsertéssé válni, mint ahogy a szélsőséges feminizmus állandó ordibálásától sem vált minden ember feministává. Ha úgy tetszik, köhög a bolha. Hadd imádják magukat az elhízottak, az ő bajuk, ha idő előtt elpatkolnak.

2016. aug. 23. 09:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!