Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég hosszú story, de várom az őszinte véleményeket. :/ Számíthatok még újrakezdésre? - vagy felejtsem el.
Na írom is akkor.
Januárban összejöttünk egy fiúval.
Az elején minden szép és jó volt..
a kapcsolat pár hete tarthatott amikor egyszer : kimondta: szeretlek..
aztán jött a többi dolog: ő úgy érzi hosszú távon nem kell neki senki más csak én..stb.
a szex is mindig jó volt vele..
aztán eljött az egy hónap. szexeltünk, utána valahogy szóbajött a szerelem, nem szerelem dolog..ő akkor azt mondta nem szerelmes, nem tudja az lesz- e még..
megbeszéltük, adunk egy hónapot..ha nem változtik a helyzet..vége..nem kínozzuk egymást..:(
megvolt az egy hónap..okés. rendben volt minden..
aztán elmentünk moziba..megkérdezte én szeretem e?
mondtam, hogy szerintem igen..azaz szeretem..meg minden, de ő nem szerelmes és ugy érzi késöbb sem lenne..:(
gondolhatjátok..mit éreztem..
azt mondta szüneteljünk..egy hónapot szüneteltünk..első héten ő keresett..
utána 3hétig én..kerestem..
aztán..mult héten irtam neki smst, hogy zárjuk le beszéljük meg stb..
eljött hozzám reggel..beszéltünk..kb..nem mondtuk ki, hogy vége lett, de...már egymásnak múlt időben beszéltünk a másikról..:(.
aztán egyszer csak lekapott..:SSS
gondolhatjátok a sebek ismét felszakadtak..stb.
és ő szexet akar, ez lett a vége,,,meg hogy majd ő keres, stb..kérdeztem velünk lehet e még valami, azt mondta el kell ezen gondolkodnia..két órán át egymásnak estünk..smároltunk tapi minden..kivéve szexet..
és most itt tartok..:(
anynira szeretnék vele lenni..nem bírom nélküle..
hiányoztam neki nagyon, azt mondta a csók után..lassan egy hete, hogy ez történt..és nem nagyon jelentkezik..
azóta 1x beszéltünk azt mondta esélyes a szex dolog..de semmi konkrét..
írtam neki smst is arra pedig nem válaszolt..
köszi szépen előre is. ha valaki véleményt alkot..erről a szar dologról..:/ami most van..
hát tényleg az volt:D
ne próbálj kifogásokat kersni,hagyd a fenébe,kapsz jobbat.
@14:55 összecsengtünk XD
figyu,mindenki megmondta:csak a szexre kellettél-kellesz neki,ha még így is okés,akkor szexelj vele,de ne várj el többet tőle,ha meg nem akkor,mint mondtam:hagyd a fenébe;)
Csak dugni akar.
Abban a pár órában baromi szerelmes lesz beléd 1-2 hetente amikor már rájön a kangörcs.
Sztem felejsd el! csak a szexre jáccik. csak azt nem értem h az ien pasiknak mindig van csajuk hiába az összeset csak kihasználják :S Nah de vixatérve jobb ha túllépsz rajta, tudom nem lesz könnyű de meg kell tenned.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!