Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyembe? és ti mit gondolnátok?
Figyelt kérdés
16 hónapja együtt vagyok a párrommal,de az ö részéröl nem olyan mint volt ö azt állitja de már nem elöször....december fele is és tnap volt másodszor...de azaz érdekes h már 2 hónapja érzi ezt de én nem láttam rajta én mindent ugyan ugy éreztem h Szeret.....Azt mondja szeret de nem Szerelemböl.de az a furi h tnap egy csaj nevébe felvettem és neki mondta elöször akinevébe felvettem..én rá kérdeztem h mizu stb és ez a hamis csaj kellett ahhoz hogy elmondja....de nem akarja hogy utáljam és hogy nem akar elvesziteni mint barát...Én szeretem és nagyon fáj de nem tdom mit tegyek...2 ilyen alkalom után már félni fogok ha együtt maradunk remélem nem gondolta komolyan....Nagyon Szeretem bmit megtennék h vissza jöjjön...semmi vita nem volt köztünk 16 hónap alatt és biztunk egymásba...FONTOS a SEGISÉGEtEK2010. ápr. 20. 13:51
1/5 anonim válasza:
Én azt javasolnám, hogy legyetek csak barátok. Abból csak rossz sülhet ki, ha valaki nem szerelemből van együtt a párjával.
20F
2/5 A kérdező kommentje:
félek attol hogy ujra és mikor teszi meg megint velem...(ez lemaradt
2010. ápr. 20. 13:57
3/5 A kérdező kommentje:
jah és elöször csak lelkibajok voltak az okok de aznam vissza vonta hogy hazudta stb...most meg hozzá tette h elkell hinnem mert ez igaz és nincs semmi baja...
2010. ápr. 20. 13:58
4/5 anonim válasza:
És mivan, ha ezt csak azért mondta a hamis csajnak, hogy hmmm. Szóval érted. Gonosz ilyen csapdát állítani, mert neked fog fájni. Beszélj vele minél előbb.
5/5 anonim válasza:
Mit nem értesz? Azt hiszem egyértelmű a dolog! "Azt mondja szeret de nem Szerelemböl" Mi a kérdés? ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!