Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne megnenteni a párkapcsolatomat?
A párommal (28/f) 8 hónapja vagyunk együtt, de tegnap azt mondta, hogy úgy érzi hogy kellene egy kis szünetet tartani mert túl sokat vagyunk együtt. És hogy úgy érzi hogy az annyával van együtt nem a szerelmével. Meg hogy a szülei szerint én ki akarom sajatítani magamnak. Ami nem is igaz. Meg ellaposodott a kapcsolat még amúgy soha nem veszekedtünk mert mindig engedett valamelyik. Meg sokat vagyunk ott nála a lakásban. Azt is mondta, hogy elmúltak a régen érzett érzései irántam. De megölel ad szájra puszit igaz kicsit távolság tartobb de akkor is. Meg azt mondta, hogy azért heti egyszer beszélhetünk.
Meg ha elmúlik a rózsaszín felhő akkor tudunk tiszta fejjel gondolkodni.
Nagyon szeretem és hiányzik. Azt mondta először egyhónap szünet de utána meg, hogy ennek nem muszáj egy hónapnak lennie.
22/l
inkább beszéld meg vele, hogy NE LEGYEN SZÜNET! DE kevesebbet találkozzatok...sajnos úgy tűnik ilyen igényekben nem passzoltok, közös nevezőre kell jutnotok...
23F
várj, csak hétvégén vagytok együtt? miket csináltok ilyenkor?
volt olyan, hogy mondjuk nem ért rá és nem találkoztatok hétvégén sem?
23F
milyen problémáid vannak???
szerintem rosszul látod magadat és minden áron ebbe a kapcsolatba kapaszkodnál, mert azt hiszed nem találnál jobbat...de igazából ezt is megtudod menteni, csak mérlegelned kell, hogy neked megérné e úgy, mondjuk havonta 2x találkozni 2 hétvégére...
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!