Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem a barátnőm, mert az első együttlétünk alkalmával nem állt fel. Nem akarom elveszíteni. Mit tudnék tenni?
Járok/jártam egy lánnyal, már közel 9 hónapja ismerem, de kb. 3 hónapja kezdtünk el komolyabban közeledni egymáshoz. Ő 21 éves, én pedig 28. Nagyon jó volt a kapcsolatunk, általában hétvégén találkoztunk idő hiányában, de akkor fél napos programokat szerveztünk, jól éreztük magunkat. Csókok, ölelések, tapizás már ment.
Tegnap este feküdtünk volna le először, de sajnos nem állt fel... Egyáltalán nem. Miközben csókolóztunk, ölelkeztünk, akkor sem, amikor elkezdte kézzel izgatni, akkor sem, semmi. A lány fogta is magát, és szó nélkül befordult a fal felé.
Másnap reggel még viszonylag nyugodt volt a hangulat, akkor is ment a tapizás, elsősorban részemről, viszont csók már nem volt, csak szájrapuszit engedett.
Aztán facebookon beszéltük meg, hogy neki ez sok volt, hogy nem történt az este semmi és hogy én így reagáltam rá. Mondtam neki, hogy egyáltalán nem ő tehet erről, pénteken sokáig dolgoztam, keveset aludtam, szombati nap sem volt rövid, ráadásul alkoholt is ittunk, amit eléggé beéreztem. Mondja, hogy erre felesleges kifogásokat keresnem, mivel ami történt, megtörtént. Ráadásul korábban is történt már ilyen vele egy másik srác részéről, ott is az első együttlét lett volna, és az is mély nyomot hagyott benne, ami velem történt, az pedig még nagyobbat. És ettől nem tud elvonatkoztatni.
Én mondtam neki, hogy ez bárkivel megtörténhet, testileg nem álltam készem, ez van. De legközelebb majd jól sikerül, ha kipihentek leszünk. Erre ő mondja, hogy egy ideig biztos nem fog tudni úgy tekinteni rám, ahogyan eddig, haragot és csalódottságot érez irántam, és nem tudja, hogy most lezárjunk-e mindent, ami köztünk van, vagy mi legyen. Aztán megállapodtunk, hogy egy ideig nem keressük egymás társaságát, kap annyi időt, amennyi ahhoz kell, hogy döntést tudjon hozni.
Hozzá kell tennem, hogy én még nem voltam sosem nővel. Nagyon ráparáztam a dologra, pont ettől féltem, hogy mi lesz, ha ez történik. Mikor az ágyban voltunk, kérdezte is tőlem, hogy "Kérdezhetek valamit? Mikor voltál utoljára nővel?". Hát természetesen én abban a percben megsemmisültem, onnan már végképp nem volt visszaút, csak annyit tudtam kinyögni, hogy "Nagyon régen". Aztán ma elmondtam neki, hogy ez is közre játszott, amire azt válaszolta, hogy el kellett volna neki mondanom, mert akkor máshogy állt volna talán hozzám. De azért hozzátette, hogy elég fura és nem egészséges dolog ez ennyi idősen.
Most ott tartunk, hogy nem keressük egymás társaságát egy ideig... Aztán lehet soha többé, ki tudja... Rettentően fáj, mivel én szeretem ezt a lányt, viszont úgy érzem, cserben hagytam őt. Ő pedig haragot és csalódottságot érez felém. Attól tartok, hogy ez a dolog kihat a jövőbeni szexuális együttléteimre is, mivel eléggé szíven ütött ez a dolog. Főleg az, hogy egyáltalán nem volt megértő irányomba.
Nem tudom mit tegyek, igazából már semmit nem tudok...
Öööö...
nekem az összes kapcsolatomban előfordult ez és tényleg nem örültem neki de sosem szakítottam meg nem sértődtem meg, bár volt hogy a sokadik ilyen után sírtam mert azt éreztem az én hibám :D aki ezért szakít az annyit is ért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!