Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy év után kiderülne, hogy a partnered házas, kitálalnál a párjának? Borítanád a bilit?
Jol ertem egy evet fetrengtel valakivel akirol azt se tudtad nos es gyereke van.
Emberismeretbol megbuktal
Az elso hetekben lechekkolod a csaladjat baratait nem fb en skyp eloben.
Beszelsz az annyava mielott alafekszel ennyi erovel sorozatgyilkos is lehetett volna.
Buta vagy es naiv
Ps nemi beteg szurest ajanlok neked
"Beszelsz az annyava mielott alafekszel "
Nem tudom ki örülne neki,ha az anyjához beállítana az új barát-barátnő ! :) Ez úgy hülyeség ahogy leírtad! Gondold át még egyszer!
Az Ő szülei meg amúgy sem élnek! :(
Azért ha valami betegséget elkaptam volna,egy év alatt lenni kellene valami tünetnek.. jó tudom,lehet most jönni az AIDS-el,de ettől nem parázok!
Hpv hiv hbsag es clamydia es nemi szemolcs lappangasi ideje evekig eltarthat
Latom tenyleg buta vagy ezert vertek at.
Orommel olvasom jobban vagy
Nem baj ha nem parazol de a veszely attol valosan ott van
Lokott szerinted a virusok feltetele az egyejszakas ?
Ott ovszert hasznalnak hosszu kapcsolatban nem
Ennyire csoro valaki nincs penze szuresre ? Vagy ennyire naiv pont a nos pasik a legnagyobb veszelyforras mert rendszeressen ferekacsontanak es hazudnak
28. Miért vagy benne biztos,hogy mi nem használtunk óvszert? Honnan tudod,hogy Én hogyan védekezem? :)
Nagyon sok hosszú kapcsolatban így védekeznek,nem mki szedhet gyógyszert.
Az egy éjszakásoknak meg állítom,a fele nem használ óvszert,főleg bedrogozva,félkómásan,piásan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!