Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy év után kiderülne, hogy a partnered házas, kitálalnál a párjának? Borítanád a bilit?
10.Jó a kérdés,de a feleségét kellene megkérdezni! Éjfélekig,hajnalig skypoltunk ha éppen nem tudtunk találkozni!
A munkahelyéről,otthonról,bárhol volt,jelentkezett!
Hogy a feleségének ,hogy nem tűnt fel,azt nem tudom!
Ismerősöm nevelőapja 10 évig járt az ismerősöm anyjával mielőtt elköltözött volna a felelségétől.
Ebben a 10 éves kapcsolatban voltak 2 hetes nyaralások, fotók a pénztárcában, stb.
Hidd el, tuti sejti a felesége csak nem veszi tudomásul.
3 gyerek te pedig kitalalsz a felesegenek hatttlmaaaas gratula, legyel roppant buszke magadra. Ugyanazon a szinten vagytok, de pont ugyanazon.
Van egy szint ami ala nem megy egy ember es ez az. Soha, semmi szin alatt nem vonnam be a feleseget mert nem gondolom, hogy az en titulusom eldonteni, hogy ki es mit tud meg. Masreszt ne en legyek az oka annak, hogy a gyerekei apa nelkul nonek fel. Sot, konkretan bele sem folynek egy ilyen tortenetbe, ha megis akkor meltosaggal szallnek ki belole es a pasival soha tobbet nem beszelnek.
De ehhez meltosag kell, empatia, intelligencia, onvizsgalat. Nalad ez hianycikk.
Ha egy évig nem volt igényed kideríteni kivel is járogatsz össze, akkor nem értem mi a probléma, nyilván neked sem volt fontos, hogy ki ez a férfi.
Általában az első napok/hetek után kíváncsi az ember a másik környezetére, időtöltéseire, lakhelyére, mert sok minden leszűrhető belőle.
18. Pont annyira sz.artam le,hogy mennyi gyereke van,mint Ő az egy év alatt! Nem lehet büntetlenül sokáig játszadozni senkivel! Ha ez miatt mennek szét,ami különösebben nem érdekel,akkor játszhatja tovább a kisded játékait a nőkkel! Ha meg együtt maradnak,talán ezek után meggondolja,hogy félrekacsingat e még és ha a feleségének fontos,Ő is jobban figyel rá !3 gyerek,feleség mellett talán nem lesz társkeresőn....egy darabig...mert Ő soha nem fog megváltozni!
De kíváncsi voltam rá igen és tudtam is róla mindent,kivéve ezt az apró részletet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!