Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom a pletykáknak hisz, és nem nekem. Mit tehetnék?
A párom külföldön dolgozik,és egy hete olyanokat pletykálnak rólam a faluban hogy a pár utcával odébb lakó ismerősömmel én együtt vagyok,és hurcol engem az autójával,meg hogy ajándékokat vesz nekem,és járkál hozzám mindig.
És ezt abból következtették le,hogy láttak kiszállni az autójából egy csokor virággal,ami ugyan igaz,de a virágot anyukám születésnapjára hoztam és csak azért jöttem vele,mert felajánlotta,hogy hazavisz,és ha már úgy volt,miért buszoztam volna?
Na,de most már az anyja is telebeszélte a fejét,hogy igaz ő meg mindent elhisz amit mond neki.
Most is végre hogy hazajött erre veszekszik velem,nem is akar nálam aludni,rám nyomja a telefont,üzenetekre nem válaszol,el is mentem náluk,de a testvére mondta,hogy most pihen,és menjek el.
Hogy győzzem meg,hogy nincs semmi köztünk azzal a férfival?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!