Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom a pletykáknak hisz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom a pletykáknak hisz, és nem nekem. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

A párom külföldön dolgozik,és egy hete olyanokat pletykálnak rólam a faluban hogy a pár utcával odébb lakó ismerősömmel én együtt vagyok,és hurcol engem az autójával,meg hogy ajándékokat vesz nekem,és járkál hozzám mindig.

És ezt abból következtették le,hogy láttak kiszállni az autójából egy csokor virággal,ami ugyan igaz,de a virágot anyukám születésnapjára hoztam és csak azért jöttem vele,mert felajánlotta,hogy hazavisz,és ha már úgy volt,miért buszoztam volna?

Na,de most már az anyja is telebeszélte a fejét,hogy igaz ő meg mindent elhisz amit mond neki.

Most is végre hogy hazajött erre veszekszik velem,nem is akar nálam aludni,rám nyomja a telefont,üzenetekre nem válaszol,el is mentem náluk,de a testvére mondta,hogy most pihen,és menjek el.

Hogy győzzem meg,hogy nincs semmi köztünk azzal a férfival?

2016. aug. 19. 19:09
 1/5 anonim ***** válasza:
13%
Ez így gyenge kifogás. Jobb lett volna bekamuzni valami jobbat.
2016. aug. 19. 19:11
 2/5 anonim ***** válasza:
97%
Keress olyan csávót akinek több esze van, mint egy fél doboz hörcsögnek. Bocs de aki annyira sz_arba se vesz, hogy fontosabb neki, hogy "mit szól a falu", meg bele van bújva anyuka s_eggébe, annak nem való párkapcsolat.
2016. aug. 19. 19:26
 3/5 anonim ***** válasza:
90%
Ha ilyen agyilag zokni a csávó, akkor inkább dobbantani kéne :D
2016. aug. 19. 19:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Probald megbeszelni vele a dolgot, mondj el neki mindent szep reszletesen mi miert volt, es megfogja talan erteni.
2016. aug. 19. 19:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Felejtős a kapcsolat!
2016. aug. 21. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!