Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, hogy a szüleim ne irányítsanak ennyire?
17 éves félig arab lány vagyok. Anyukám magyar, apa hithű Jordániai muszlim. Ő ideköltözött Magyarországra és így találkoztak anyával. A probléma az, hogy nem csinálhatok kb semmit, ritkán mehetek el bulizni a barátaimmal, meg van szabva az is, hogy mikor és mit nézhetek meg az interneten. Azért tudok most itt írni, mert ők már alszanak és sikerült elcsennem a laptopot. De a legnagyobb probléma amit nem tudok mire vélni az az, hogy ha hazaérek egy olyan helyről ahol voltak fiúk (pl buli, suli, akármilyen összejövetel), akkor anya végigszaglássza a bugyim és a puncim is, hogy biztos nem szexeltem-e. Apa nagyon komolyan veszi azt a dolgot, hogy házasságig szűznek kell maradnom (amúgy még az vagyok). Ha megtudná, hogy szexeltem akkor kitagadna a családból, szerintem meg is verne. Ami mégrosszabb lenne az az, hogy anyát is megverné, hogy nem figyelt rám eléggé.
Szóval ezek a dolgok eléggé zavarnak, mert van is egy fiú aki nagyon tetszik, dehát nem csinálhatunk semmit, különben baj lenne.
Apád nemcsak vallási fanatikus, hanem elmebeteg is, már bocs.
A 18. születésnapodon lépj le, és örülj, hogy nem Jordániában éltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!