Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinevetett a lany akivel mar majdnem osszejottem, mi tevo legyek?
Kicsit trollszagu a kerdes!
De jatszuk el, hogy komolyan veszem a kerdest:
Mivel lenyegeben pont azt mondta a lany, igen, szamara az a baj, hogy mackos vagy! Azert nagyon komoly inged lehet, ha kockahasunak gondolt, mig le nem vetted!
A lany eleg felületes ahhoz, hogy felejtös legyen. Nem volt eppen kifinomult, de legalabb öszinte. Igy konkretan tudod, mi nem tetszett neki es nem kell hetekig agyalnod rajta (vagy itt kerdezösködnöd).
Ha teged zavar, hogy mackos vagy es jobban erezned magad a börödben, ha izmosabb lennel, tegyel erte. De ne a lanyert! Se mas lanyert.
P.S.: en azert megjatszanam, hogy fitnessmodellre kigyurnam magam es probalnek vele ujra hasonlo szituacioba kerülni. Aztan, amikor leveszi bluzat, huznam a szam es kijelenteni, hogy: "Oh! Ne haragudj, de van rajtad ez a fura ize." felöltözni es otthagyni.
Na jo! Vettem a faradsagot es elolvastam a többit is!
Kisse fura a helyzet, de rendben van, hogy összejött veled es meg meg sem vanja magatoktol a testiseget.
Ha erdekel, szivesen adok par tippet. Szemelyi fitness edzö vagyok es taplalkozasi tanacsado. Ne erts felre, nem uj klienst szeretnek. Mar igy is hosszu a varolista es valoszinüleg fogadni sem tudnalak Novemberig, nem, hogy kockahasura alakitani. De szivesen valaszolok kerdeseidre (privat), hogy mik a leghatekonyabb modszerek arra, hogy tartosan, egeszsegesen sportos alakod legyen. Koplalas nelkül es anelkül, hogy egeszseges alapanyagokon kivül (barmilyen elelmiszerboltban) költened kellene arra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!