Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinevetett a lany akivel mar majdnem osszejottem, mi tevo legyek?
Ne haragudj a lányra. Ő nem tehet arról, hogy nem izgult fel rád. Megesik az ilyen. Velem is előfordult, hogy nagyon tetszett egy lány ruhában, aztán, mikor először láttam meztelenül, kiderült, hogy eléggé lógnak és formátlanak a mellei. Egyszer megdugtam a rend kedvéért, de utána már léptem is le. Megesik az ilyen.
Téged zavar, hogy nem látszanak a hasizmaid? Ha igen, akkor eddz, ha nem, akkor pedig ne. Ne egy random lány miatt változtass a külsődön, hanem mert te szükségét érzed. A paramétereid alapján egy kicsit túlsúlyos vagy, szóval az egészséged miatt arra biztatnálak, hogy mozogj többet, de semmiképpen ne azért, hogy imponálj egy lánynak.
Keress egy másik lányt, aki tetszik és akinek te is tetszel, ezt a mostanit meg felejtsd el. Kellemetlen élmény volt nyilván, de nem dől össze a világ. Nem lettél ettől kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!