Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kinevetett a lany akivel mar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinevetett a lany akivel mar majdnem osszejottem, mi tevo legyek?

Figyelt kérdés
25 eves srac vagyok osszejottem egy lannyal,es minden jol alakult mar egesz addig amig multkor at nem hivott magahoz-ott levette az ingemet,es elszornyedt! Azt mondta inkabb csak legyunk baratok! Mert mondta,hogy nem gondolta volna ruhaban,hogy ilyen mackos vagyok! :( A lany elmondta azt gondolta nincs hajas hasam,de igy nem tud beizgulni ram,hogy nem latszanak a hasizmaim! Lehet az a baj, hogy kicsit mackos vagyok? :/

2016. aug. 18. 16:43
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Igazad van, rá kéne hagyni, hogy debil.
2016. aug. 18. 17:54
 22/33 anonim ***** válasza:
91%

Ne haragudj a lányra. Ő nem tehet arról, hogy nem izgult fel rád. Megesik az ilyen. Velem is előfordult, hogy nagyon tetszett egy lány ruhában, aztán, mikor először láttam meztelenül, kiderült, hogy eléggé lógnak és formátlanak a mellei. Egyszer megdugtam a rend kedvéért, de utána már léptem is le. Megesik az ilyen.

Téged zavar, hogy nem látszanak a hasizmaid? Ha igen, akkor eddz, ha nem, akkor pedig ne. Ne egy random lány miatt változtass a külsődön, hanem mert te szükségét érzed. A paramétereid alapján egy kicsit túlsúlyos vagy, szóval az egészséged miatt arra biztatnálak, hogy mozogj többet, de semmiképpen ne azért, hogy imponálj egy lánynak.

Keress egy másik lányt, aki tetszik és akinek te is tetszel, ezt a mostanit meg felejtsd el. Kellemetlen élmény volt nyilván, de nem dől össze a világ. Nem lettél ettől kevesebb.

2016. aug. 18. 17:54
 23/33 anonim ***** válasza:
Bírom amikor megfogják egyesek a lényeget...
2016. aug. 18. 18:31
 24/33 A kérdező kommentje:
#14 #17 #22 Tegnap talalkoztam vele es abban maradtunk osszejon velem,de addig csak ruhaban szexelunk amig nem dolgozom le a hajt a hasamrol! Elmondta,hogy igy azert jobb mert igy el tud menni-tetszek neki meg minden egyedul a haj zavarja rajtam! Vannak itt gyurosok akik segitenenek fogyni milyen gyakorlatokat csinaljak november 30ig kell lefogynunk ebben egyeztunk meg! :)
2016. aug. 19. 05:35
 25/33 anonim ***** válasza:
Ez egy jó nagy kamu sztori!
2016. aug. 19. 07:32
 26/33 anonim ***** válasza:
Nem tudom, kamu-e a kérdés vagy sajnáljam a kérdezőt. Nem csak a csaj viselkedése miatt, hanem hogy utána belemegy egy ilyen "alkuba". Ruhában szexelünk. Hát, ennek nem lesz jó vége. Mármint, ha így indul a dolog! Ha ez igaz, és ilyen felszínes a nő, hát kéne a fenének...
2016. aug. 19. 09:22
 27/33 anonim ***** válasza:
Sajnos a kérdező utolsó kommentje alapján nekem is kamunak tűnik.
2016. aug. 19. 11:10
 28/33 A kérdező kommentje:
#26 #27 Nem kamu bar az lenne! Szerelmes vagyok a nobe-amugy en is elhajtottam volna! Miert ti mit csinalnatok a helyemben? :/
2016. aug. 19. 12:27
 29/33 anonim ***** válasza:
Ilyen alku után én röhögöm ki őt és mondo neki, hogy nyugodtan menjen amerre akar. Eddig, magadnak miért nem fogytál le? Ha tetszel magadnak, akkor miért fogysz le? Most menj el, vagy még nagyobb papucsozt csinál belőled.
2016. aug. 19. 20:32
 30/33 A kérdező kommentje:
#29 Az a baj hogy szerelmes vagyok a nobe! Eddig olyan nokbe voltam szerelmes akiket nem tudtam megszerezni,most sikerul talan eloszor! A tobbi nobe akik a baratnoim voltak nem voltam belezugva-igaz ok husibb lanyok voltak-oket nem zavarta a testem,de o csinos no es az egesz testem beleremeg,ha latom! Csinos vekony no 170cm 57kg!
2016. aug. 19. 20:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!