Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyikünk reagálja túl?

Figyelt kérdés
Hétvégén lesz barátnőm születésnapja, külön városban lakunk, úgy volt, hogy ő jön hozzám, de közbejött neki a munka, így felajánlotta, hogy menjek én és aludjak is ott. A barátomnak nem tetszik ez a dolog, fél éve vagyunk együtt és szerinte nem normális dolog, hogy ott akarok aludni a barátnőmnél, nem is hallott ég olyat, hogy egy párkapcsolatban élő nő a barátnőjénél aludjon és ne a párjával. Megyek mindenképpen, bármit is mond, szerintem eléggé túlreagálja, szerinte viszont én nem veszem őt figyelembe. Kíváncsi vagyok, kívülállók mit mondanak egy ilyen helyzetre.

2016. aug. 17. 10:00
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Bocsánat, elfelejtettem: mind a ketten 27 évesek vagyunk
2016. aug. 17. 10:01
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ezzel semmi baj, en is ott aludnek a baratnomnel, meg ha hazas lennek is, ha tavol lakik minek utazgatnal vissza. Menj el nyugodtan.
2016. aug. 17. 10:03
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

szerintem hülyeséget beszél a párod...

én nem lány vagyok, de párkapcsolat alatt aludtam a legjobb fiú barátomnál...attól, mert van párom még nem vagyunk összeláncolva és a barátokra is szánhatunk időt és ha úgy van akár egész hétvégét...

23F

2016. aug. 17. 10:04
 4/18 Noren1989 ***** válasza:
100%

A pasid hülye. Nekem többször aludt ott a barátnőm barátnőinél.

26/F

2016. aug. 17. 10:08
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne alhatnal a legjobb barátnődnél ha van barátod? Ezt nem értem. Mi oka van.

Egyértelműen túlreagálja a barátod

2016. aug. 17. 10:13
 6/18 anonim ***** válasza:
A barátod reagálja túl.
2016. aug. 17. 10:20
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is arra szavazok, hogy a te hozzáállásod a normálisabb.

Miért ne lehetne önálló, az aktuális párodtól/férjedtől független programod is időnként?

A barátnővel való találkozás, ünneplés szerintem teljesen normális és belefér, még egy házasságban is az szerintem hosszútávon a kifizetődőbb, ha a feleknek vannak egymástól függetlenül is barátai/barátnői, hobbik, elfoglaltságok, esetleg másféle sport is és nem egymás irányítgatásával, kontrolljával, megfigyelgetésével telik az idejük.

Ha a párod nem hallott még ilyen esetekről, az nem jelenti azt, hogy ne lennének, sőt.

Már elváltam (na nem azért mert ünnepeltem a barátnőimmel:), de amikor házas voltam is volt olyan, hogy a barátnőm látogatott meg minket vagy én mentem el hozzájuk az ország másik felére.

A férjem nem háborgott, teljesen megbízott bennem (nem erről szól egy stabil párkapcsolat?) és természetesen neki is voltak alkalmak, amikor beült a barátaival, kollegáival munka után vagy hétvégén elment egy sportversenyre stb. ahová meg én nem kísértem el.

Kell ennyi szabadság a legnagyobb szerelemben is.

Aki ezt nem érti, nem érzi, a másikat nem hagyja lélegezni, másokkal kapcsolatot tartani, annak bizalmi vagy önbecsülési problémái lehetnek vagy egyszerűen nem egyezik a két fél értékrendje.

Egyik sem egy biztos kapcsolat ismérve.

39N

2016. aug. 17. 10:34
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

hát én három gyerek mellet is van h a barátnőmnél alszom ha úgy adódik

még soha nem volt gond ezzel

fél éves kapcsinál meg pláne nem kéne kiakadnia ezen

2016. aug. 17. 10:45
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Igaz én már férjnél vagyok, én pl múlt héten is az egész hétvégét a barátnőmnél töltöttem. Mivel 1200 km választ el minket alapesetben, a férjem is elfogadja ezt hogy nekem ez a kikapcsolódás! Szóval nem értem a pasidat! Egyértelműen ő reagálja túl!
2016. aug. 17. 10:57
 10/18 anonim ***** válasza:
Barátodnak csak te vagy, és nem bídja elfogadni, hogy neked vannak barátságaid. Irigy.
2016. aug. 17. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!