Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyikünk reagálja túl?
szerintem hülyeséget beszél a párod...
én nem lány vagyok, de párkapcsolat alatt aludtam a legjobb fiú barátomnál...attól, mert van párom még nem vagyunk összeláncolva és a barátokra is szánhatunk időt és ha úgy van akár egész hétvégét...
23F
A pasid hülye. Nekem többször aludt ott a barátnőm barátnőinél.
26/F
Miért ne alhatnal a legjobb barátnődnél ha van barátod? Ezt nem értem. Mi oka van.
Egyértelműen túlreagálja a barátod
Én is arra szavazok, hogy a te hozzáállásod a normálisabb.
Miért ne lehetne önálló, az aktuális párodtól/férjedtől független programod is időnként?
A barátnővel való találkozás, ünneplés szerintem teljesen normális és belefér, még egy házasságban is az szerintem hosszútávon a kifizetődőbb, ha a feleknek vannak egymástól függetlenül is barátai/barátnői, hobbik, elfoglaltságok, esetleg másféle sport is és nem egymás irányítgatásával, kontrolljával, megfigyelgetésével telik az idejük.
Ha a párod nem hallott még ilyen esetekről, az nem jelenti azt, hogy ne lennének, sőt.
Már elváltam (na nem azért mert ünnepeltem a barátnőimmel:), de amikor házas voltam is volt olyan, hogy a barátnőm látogatott meg minket vagy én mentem el hozzájuk az ország másik felére.
A férjem nem háborgott, teljesen megbízott bennem (nem erről szól egy stabil párkapcsolat?) és természetesen neki is voltak alkalmak, amikor beült a barátaival, kollegáival munka után vagy hétvégén elment egy sportversenyre stb. ahová meg én nem kísértem el.
Kell ennyi szabadság a legnagyobb szerelemben is.
Aki ezt nem érti, nem érzi, a másikat nem hagyja lélegezni, másokkal kapcsolatot tartani, annak bizalmi vagy önbecsülési problémái lehetnek vagy egyszerűen nem egyezik a két fél értékrendje.
Egyik sem egy biztos kapcsolat ismérve.
39N
hát én három gyerek mellet is van h a barátnőmnél alszom ha úgy adódik
még soha nem volt gond ezzel
fél éves kapcsinál meg pláne nem kéne kiakadnia ezen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!