Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátnőmet, remélem nem fog kiderülni, nem szeretném ha elromlana 4év! De sajnos elegem lett hogy féltékenykedett! Mit tegyek most, úgye ne mondjam el? 20éves srác
Figyelt kérdés
2010. ápr. 19. 18:06
21/25 anonim válasza:
a féltékenykedésre az a megoldás hogy megcsalod? mondd el neki, megérdemled, hogy elhagyjon....
22/25 anonim válasza:
remélem nem mondtad még el neki.mondjuk hülyeség volt ide beírnod a kérdést.valahogy éreztem, hogy ilyen kommentek fognak rá érkezni.dehát ez ilyen.lehet őis megcsalt.lehet nem.neked kell tudnod.én nem mondanám neki el, mert akkor utána még féltékenyebb lenne.értelmetlen elmondani, jóvátenni nemtudod úgysem.hameg elhagy azzal mit értél el?teis rábaszol és őtis bántani fogja a dolog.amúgymeg 20 éves vagy.4 év hosszú idő.ha megúszod és eggyüdt maradtok, élvezd, mert túl sokáig úgysem fog tartani.vagy ő, vagy te, de valameikőtök előbb utóbb rájön, hogy alig élt...
23/25 anonim válasza:
Azért kérdeztem, hogy mennyire bántad meg, mert ha valóban rájöttél, hogy hibáztál, és akkor sem tennéd meg újra,ha 100 százalékban garantálná neked valaki, hogy nem derül ki, és ha a barátnődbe vagy szerelmes, vele akarsz lenni, és soha többé nem teszed meg, akkor inkább ne mondd el... Azért mondom ezt, mert az elmondással könnyítesz a lelkeden, és az érzelmi munka egy részét a másikra sózod - a barátnődben valószínűleg egy világ fog összeomlani, és ha Veled is marad,nehéz lesz lerendeznie magában, hogy megbocsátott egy ilyet - főleg ha ő egy büszke nő. Ha máshonnan nem tudhatja meg, és biztos vagy benne, hogy egy botlás volt és MAGÁT A TETTET helyteleníted és bánod, akkor tartsd magadban,és küzdj meg azzal, hogy ezt a titkot őrzöd azért, hogy a kedvesed boldogsága ne sérüljön. Ugyanakkor ha az ember igazán szeret valakit, azt nem csalja meg szerintem... Ha nem vagy szerelmes a barátnődbe, mondd el neki, mi történt, hadd szabaduljon meg tőled...
24/25 anonim válasza:
Figy...ha jelentett neked valamit a másik lány, akkor mondd el nekiminden képpen ha tényleg csak eleged lett, akkor nem feltétlen muszáj. csak beszéld meg vele a problémákat, viszont ha van rá esély h mástól megtudja akkor mondd inkább :S remélem nem lesz gáz köztetek :) 16/l
25/25 A kérdező kommentje:
Nem mondtam ela megcsalást, de azt hogy változzon meg azt megbeszéltem vele, mondtam neki hogy más karjába fog kergetni ha folytatja a hülyeségét, megigérte nem fogja és egyébként nem tudom jóötlet volt-e sztem igen megkértem a kezét hogy jbban lássa hogy ő mennyire fontos nekem!
2010. máj. 4. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!