Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátnőmet, remélem nem fog kiderülni, nem
szeretném ha elromlana 4év! De sajnos elegem lett hogy
féltékenykedett! Mit tegyek most, úgye ne mondjam el?
20éves srác
Eleged lett,hogy féltékenykedett, és ezért megcsaltad! Ez aztán a logika! Ezek szerint a csaj nem véletlenül féltékenykedett... A tettet bántad meg, vagy a következményeket bánnád,ha kiderülne? Ha újra lenne lehetőséged, és 100 százalékos garancia lenne, hogy nem derül ki -megtennéd újra?
2010. ápr. 21. 12:23
Fordított esetben neked mi esne rosszabbul?
a., Megcsal, de mivel szeret, és zavarja a dolog, elmondja. Elmondja, hogy mennyire bánja, és hogy te kellesz neki.
b., Megcsal, hazudik, és mindezt valaki mástól tudod meg. Majd amikor számon kéred, még akkor is a szemedbe hazudik, és holtig tagad mindent, miközben tudod, hogy mi a helyzet.
Valahogy nagyon finoman és óvatosan csak el kellene mondanod...
2010. ápr. 21. 12:42
A 4 év már nem fog elromlani mert már elromlott. Ezért csaltad meg a barátnőd. Amúgy meg kiderül előbb utóbb, ez tuti biztos. Én is megcsaltam a barátom, és kiderült. Jobb ha előbb elmondod, és jobb ha elgodolkodsz hogy mennyire szereted a barátnőd ha megcsaltad.
2010. ápr. 21. 13:02
Sok az okos,a lelkiző! Amit írtál az hülyeség! Csak azért mert langyos szöveg. Amiről nem tud az nem fáj,ennyi.Jobb nem lesz az tuti. Féltékenykedik mehet a pics*b@! Miért féltékeny? csak azért mert Ő is félre k*rt és magából indul ki!
2010. ápr. 21. 13:35
15/25 anonim válasza:
Minden kiderül egy idö utan sztem jobb ha te mondod el minthogy mastol tudja meg!
2010. ápr. 21. 14:11
Kedves 13:35.
Miért féltékeny a párja? Nem olvastad el, hogy most csalta meg?? ÁÁÁ, szerintem is mondd el neki, ne vesztegesse az idejét rád és hogy ha veled marad is ezek után később még féltékenyebb lesz, ergó ennek a kapcsolatnak már semmi értelme nincsen!
És amiről nem tud az nem fáj....nos neked kívánom, hogy a párod is ezen a véleményen legyen és kúr melletted orba-szájba!!!
2010. ápr. 21. 14:16
13:35 Én sose csaltam meg senkit engm viszont nagyon sokan ezért én is szoktam féltékenykedni, na meg a pasikat a farkuk vezet, nőket meg a lelkük.Szóval ennyit erről.a legjobb ha szakítanál vele,mert így ha veled is marad, tönkre fogod tenni lelkileg, már sose fog benned megbízni még annyira sem mint mielőtt megcsaltad.Viszont lehet valamilyen szinten értékelni fogja az őszinteségedet, nem tom,nem ismerem a barátnődet.
2010. ápr. 21. 14:28
Akkor azt mondod,hogy a nők a lelkükkel szokták meg csalni a párjukat. Ne már!
2010. ápr. 21. 14:46
A másik, a barátnője még nem tud arról,hogy megcsaltál!!!
Még is féltékeny vágod ugye! Harmadik ha elmondja jobb nem lesz ez is biztos. Ha elmondja akkor lapát, meg fájdalom, ha nem marad a lelki ismeretfurdalás!Mindegy ,hogy mit lép borul a dolog,igaz? Negyedik nem egymással kell vitatkoznunk,hanem a saját elképzeléseinket,gondolatainkat kellene le írni nem de?
2010. ápr. 21. 14:54
hali !! en 25/L vagyok , szerintem azzal hogy elmondod , csak a sajat lelkiismereteden könyitenél .... de lehet csak en gondolom igy ...
2010. ápr. 21. 15:02
Kapcsolódó kérdések: