Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az illetve miben nyilvánul meg, hogy egy férfi tisztel egy nőt?
4-es: neked meg mi bajod van? Attól, hogy veled nem így viselkednej, vagy te nem így viselkedsz a barátnőiddel, még nem mindenki agyhalott primitív tuskó.
Nálunk abban nyilvánul meg, hogy párom odafigyel rám, és nem csak mondja, vagy úgy teszminta, hanem tényleg figyel, igyekszik a kedvembe járni, tiszteletben tartja a véleményem,(néha még meg is fogadja,) segít, ha szükségem van rá, de ha olyan a helyzet, hagyja, hogy kibontakozzak, és magam oldjam meg, de akkor is biztosít arról, hogy segít, ha meggondolom magam. Folyton az én boldogságomra törekszik, (miközben én meg az övére,) kedveskedik, amikor csak van rá módja, őszinte hozzám, de nem tol az arcomba kéretlenül kellemetlen információkat.
1# 2# 4# válaszolók!
Ugye csak vicceltek?
6
Nem vicc! Leírtam feketén fehéren. Mit nem lehet érteni benne?
7#
Az asszony meg nyújtófával agyal meg?
Gondolom így mutatja ki a tiszteletét irántad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!