Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti tényleg ennyire feledékenyek vagytok?
Azt tudom, hogy nagyon máshogy vagytok bekötve, mint mi nők, de most már csak fúrja az oldalamat...
Létezik olyan, napokig simán eszetekbe sem jut a szerelmetek?
Mondjuk úgy, hogy távkapcsolatban vagyok, de facebookon nem, csakis telefonon tartjuk a kapcsolatot. Váltunk pár sms-t, majd megígéri, hogy délután felhív, és két nappal később csörög csak, mert azt mondja, hogy elfelejtette...
Ez normális, van ilyen nálatok komolyan? Én egyszerűen el sem tudom képzelni, mert folyton csak rá gondolok, napi legalább 10x...
Amikor telefonálunk vagy személyesen együtt vagyunk akkor iszonyú édes, úgy bánik velem mint egy hercegnővel... Ezért is nem jutok dűlőre azzal kapcsolatban, hogy mi ez, hogy kimegyek a fejéből :D
Mondjuk az feledékenység, ha elküldöd a boltba és megmondod, hogy vegyen tejet meg kenyeret, de ebből csak a tejet veszi meg...
Ez már nem az! Nem egy feledékeny pasival találkoztam már, sőt én is elég feledékeny vagyok, de aki fontos azt nem felejtem el felhívni vagy írni neki.
Két napig elfelejti, hogy van barátnője?
Még ha mondjuk felhív két órával később...de két nappal? Az nem feledékenység...
én figyelem zavaros vagyok így elég sok dolog elfejetek, DE általában a leírt eset akkor történt meg, ha elfoglalt voltam és mondjuk éjfélkor vettem észre, hogy "még nem hívtam fel"...
sokszor gondoltam a barátnőmre a kapcsolatban, a vége fele azért nem hívtam fel, mert nem akartam megint hisztit hallgatni :D valahogy szinte mindig ott lyukadtunk ki...
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!