Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha a barátnőmnek van egy fiú haverja?
nyugi ember. ha a barátnőd tényleg megbíható akkor bízz meg benne! mert ha sokat féltékenykedsz, a végén már csak azért is megcsal azzal a haverjával, hogy legyen mire féltékenynek lenned. nekem is van pár fiú barátom, velük is szoktunk átmenni egymáshoz, együtt bulizni, sokmindent együtt csinálni, olyanok mint a bátyáim. de a páromat nem csalnám meg!
gondolj bele, neked nincs lány barátod? és ha elmés hozzá mondjuk videójátékozni? vagy elkíséred vásárolni? vagy tanácsot adsz neki a barátjával kapcsolatban, hogy mi tetszene neki? még azt is megdumálhatod vele hogy meikőtöknek ki testzik.
tényleg ne parázz ilyenek miatt.
Normális hát. Az a nem normális, hogy ennyire nem bízol benne. Mert zavar a dolog. És vajon miért zavar..? Mert féltékeny vagy. Még akkor is, ha nem akarsz az lenni.
Én ilyenkor azt szoktam csinálni egyébként (már ha a barátom a havernőjével van), hogy belegondolok, hogy nekem is milyen sz*rul esne, ha a fiúbrátaim ellen kifogása lenne. Mert szerelmek jönnek-mennek, de a barátság örök (és nemtől független).
Nézd!
Ő talált egy fiú barátot magának ez idő alatt. Ez a fiú biztos segített neki kilábalni a szakításból, illetve segített a lánynak hogy ne legyen akkora hiánya és ne maradjon egyedül, biztos jó haverok lettek, és sok mindent meg tudnak beszélni.
Hagyd békén szerintem ez ügyben a barátnődet, max kérd meg hogy találkozzanak kevesebbszer ennyi. Azt mondod megbízol benne és hűséges akkor pedig hagyd hogy néha találkozzanak.
Ha elszakítanád őket egymástól attól rossz kedve lenne a barátnődnek és nem tetszene neki és vita is lehetne belőle.
Neki ez a srác egy nagyon jó támasza lehetett ebben a 3 hónapban, akiben megbízott, akit megkedvelt, és fontos neki a fiú véleménye mert nagyon jó barátja lett.
Hidd el rosszabb lesz a helyzet ha megtiltanád hogy találkozzanak. Ez egy megnyugvást jelent a barátnődnek.
És ha ez kell ahhoz hogy boldog és kiegyensúlyozott legyen akkor hagyd.
Te vagy a pasija melléd bújik be az ágyba , téged szerelemből szeret, ezt a fiút csak szereti ennyi.
nekem van egy nagyon jo fiu haverom és ugyanugy megyek vele ide oda és fel is szokott jönni.. de mondjuk ezek a programok nagyon ritkák olya havi 1.. mert nem ugyanabban a városban lakunk:S
és hát ha a bnöd télleg ilyen megbizhato akkor semmi ok az aggodalomra,ugyanis énis ilyen megbizhato vagyok és sosem csalnám meg azt akit szeretek:)
de mondjuk ha annak a másik gyereknek teccik a bnöd akkor lehet h félteni kéne mer az én fiu haveromnak is bejövök és hát gond nélkül belemarkolt a seggembexD mondjuk kapott is egy pofontxd de ilyen haveri mind1:D
szoval sztem ha a bnöd megbizhato akkor oké.. csak a srácra vigyázz;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!